15.02.2009. / 16:02

Autor: Nacionalova redakcija

METALCAMP 2009. - garantirana metalska fešta podno triglavskih proplanaka

Cijene ulaznica: 7-dnevna ulaznica: 119 EUR (vrijedi od 02. do 08.07.) 3-dnevna ulaznica: 86 EUR (vrijedi od 02. do 05.07.)

Slovenski sedmodnevi festival u šumi, u svijetu poznat kao METALCAMP (uz prigodnu godinu 2009.) ove će sezone imati što za ponuditi. Naime, fešta sa nebrojenim i prokušanim metalskim imenima, koja se događa od 2. do 8. srpnja, već sada ima impozantne potvrde.

Tako su sigurni nastupi američke hard core institucije Hatebreed, kao i izvrsnih prvoboraca Bay Area thrash metala Death Angela. Potonji inače pod triglavskim proplancima otvaraju svoju ubojitu koncertnu sezonu. Tu će također biti i Lamb Of God, kojih se nerijetko može vidjeti i na mainstream glazbenim kanalima, pa čak i onima iz Njemačke.

Nightwish, sladunjava kombinacija svega-i-svačega-za-djecu također će imati priliku pozirati na onom većem stageu Metalcampa. Riječ je o grupi koju bi, da se svijet trolova i letećih volova iz igrica prebaci nekako u stvarnost, sa moćnim death metal bacačima plamena gotovo sigurno vužgali Kataklysm, legendarni death metal razarači.

Ovako će ova dva benda na Metacampu samo dijeliti istu pozornicu. Kao poslasticu na kraju teksta, ostavljamo vas da se igrate se vlastitim špekulama, sa spoznajom da će na ovogodišnjem festivalu biti i Blind Guardian. Za sada, to je sve. Inače, više informacija možete vidjeti na službenim stranicama festivala.


Cijene ulaznica:

7-dnevna ulaznica: 119 EUR (vrijedi od 02. do 08.07.)
3-dnevna ulaznica: 86 EUR (vrijedi od 02. do 05.07.)

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika