05.05.2009. / 12:40

Autor: Andrea Belin

5 koraka do striptiza koji oduzima dah

Ne, neće vam moći odoljeti nakon senzualnog plesa uz super glazbu...Možda je upravo to onaj touch koji nedostaje vašoj vezi da postane istinski savršena

I vi to možete otplesati poput profesionalkeI vi to možete otplesati poput profesionalkeSigurno ste mnogo puta razmišljali o tome da svome dragom pripremite iznenađenje. Finu večericu napravili ste mu već nekoliko puta i ne postoji niti jedna romantična komedija koju niste zajedno pogledali...Je li vam kada palo na pamet da mu izvedete striptiz? Vjerujte, sigurno je i njemu ta pomisao prošla kroz glavu. Stoga vam nudimo nekoliko prijedloga kako ga zavesti kao prava profesionalka. Najprije uzmite najviše štikle koje imate u ormaru i krenite u akciju!

1. Priprema

Kako se vaš partner ne bi osjećao beskorisno, uključite ga u svoj show. Naredite mu što sve mora kupiti, primjerice fini šampanjac ili vino. Za to vrijeme vi se pozabavite kupovinom donjeg rublja. Vjerujemo da shoppingu ne možete odoljeti i ovo je savršena prilika da si priuštite još jednu novu krpicu. Nekoliko minuta prije dolaska kući, nazovite ga i zamolite da ubaci pjesmu koju ste predhodno odabrali za svoj nastup. Napomenite mu da svijetla budu upaljena tek toliko da može vidjeti obrise vašeg tijela. Sada ste već pred vratima i nastupate...

2. Veličanstveni ulazak

Snažno otvorite vrata vašeg stana i torbicu bacite na pod. Ako ne sjedi na krevetu, naredite mu da to učini. Šećite oko njega i postepeno mu se približavajte. Tijelo pustite da se giba u ritmu glazbe koja se čuje u pozadini. Glavu podignite, poprsje izbacite van i hodajte uspravno. Budite ponosni na sebe i ne dozvolite da vas u bilo kojem trenutku izbaci iz takta. Nekoliko puta zavodljivim pogledom popijte gutljaj šampanjca.

3. Igrajte se

Krenite u akciju. Sve više i više mu se približavajte i dodirujte ga. Bilo bi dobro a da na sebi nosite šal ili nešto slično i prema toj stvari ponašajte se kao što bi i prema dečku, ponekad grubo, ponekad nježno. Zavodljivo ga provlačite kroz ruke, zatim preko ramena s jedne strane na drugu, kao da istovremeno trljate leđa. Cijelo to vrijeme držite se pravilno, uvucite trbuh i izbacite grudi. Šal mu možete staviti i preko očiju ili ga obuhvatite i privucite k sebi.

4. Skidajte se postepeno

Počnite skidati jaknu. Radite to polako i zavodljivo. Okrenite svom dečku leđa i pogledajte ga preko ramena. Otkopčajte jaknu, zatim seksipilno slegnite ramenima kako bi jakna pala preko polovice leđa u jednom pokretu. Izvucite jednu ruku, ali jaknu još uvijek nemojte baciti. Pokrivajte njome grudi i stražnjicu naizmjence.

Nakon toga otresito ju bacite na pod. Red dolazi na suknju. Ponovno okrenite leđa partneru i pogledajte ga preko ramena. Otkopčajte suknju što je moguće sporije, dok vam je pripijena uz stražnjicu. Suknja se potom treba skinuti relativno brzo. Na sebi morate imati samostojeće čarape. Vjerujte, one su glavni adut u fazi zavođenja. Okrenite se prema svom partneru, uspostavljajući kontakt očima i stavite jednu nogu na stolicu. laganim pokretima skinite čarape.

Kada ste skinuli čarapu sa stopala, ogrnite mu je oko vrata. Na redu je skidanje donjeg rublja. Prisjetite se kako to radi Demi Moore. Svaki put kada skinete komad odjeće, pogledajte ga nevinim pogledom. Okrenite se na drugu stranu, pogledajte opet preko ramena, održavajući i dalje kontakt očima i otkopčajte grudnjak, ali ga zadržite na grudima. Kada se slojedeći put okrenete prema njemu, skinite ga. Kada skidate gaćice, noge neka budu raširene. Svoje ruke stavite na bokove.

5. I tu nije kraj

Još uvijek mu se nemojte baciti u naručje, već šećite oko njega i milujte ga nježnim pokretima. Kontakt očima održavajte i dalje. Ovo su trenutci kada je njegovo nestrpljenje na vrhuncu. Umjesto da to učinite vi, on će se baciti na vas!

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika