06.05.2009. / 11:45

Autor: Anamarija Kronast

Video: Miss Universe oduzimaju krunu zbog golišavih fotografija

Fotografije nisu novijeg datuma, a snimljene su kad je Carrie imala 17 godina jer je htjela postati model Victoria's Secreta, no nije smjela zatajiti njihovo postojanje

Miss Universe Kalifornije Carrie PrejeanMiss Universe Kalifornije Carrie PrejeanČini se da grijesi iz mladosi kad tad dođu na naplatu, a da je to istina ovih je dana iskustila i Miss Universe Kalifornije Carrie Prejean. Ona bi, naime, mogla ostati bez krune jer je prekršila ugovor koji je potpisala s Direkcijom izbora, a u kojemu je navela da nije pozirala naga. No u javnost su ipak dospjele njezine fotografije na kojima je razgolićena, izjavio je glasnogovornik ovog natjecanja.

Fotografije nisu novijeg datuma, a snimljene su kad je Carrie imala 17 godina jer je htjela postati model Victoria's Secreta. Tužna misica je izjavila da je netko fotografije iskoristio sa zlobnom namjerom da je ušutka zbog toga što je, tijekom izbora, "branila tradicionalni brak".

Lijepa 21-godišnja Carrie našla se u središtu skandala kad je tijekom natjecanja izjavila da se protivi istospolnom braku, kad su joj na natjecanju postavili pitanje vezano uz to.
- Taj je odgovor, a i moja odlučnost da ostanem vjerna svojim uvjerenjima, rezultirao napadima na mene - rekla je Prejean u izjavi za tisak,

O njezinoj su sudbini raspravljali jučer dužnosnici natjecanja, odvjetnici i zastupnici Donalda Trumpa, koji posjeduje licenciju ovoga međunarodnog natjecanja, a još uvijek se ne zna što će odlučiti. Poznato je, naime, da je ova titula naprestižnija u svijetu ljepote, a ukoliko ju izgubi Carrie bi mogla biti i financijski oštećena. Naime, i njezini odvjetnici razmišljaju o protutužbi.

Video:

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika