07.05.2009. / 09:53

Autor: Nacionalova redakcija

Poludjeli otac Jelene Dokić uhićen zbog prijetnji da će zoljom na australsku veleposlanicu

U utorak oko 16 sati, Dokić je telefonom nazvao australsku ambasadu i ubojstvom je prijetio veleposlaniku ukoliko ništa ne poduzme u vezi natpisa u medijima koji prenose da je njegova kći izjavila da ju je on fizički zlostavljao

Damir Dokić, poludjeli bradonja i Jelena Dokić, kćer i tenisačica kojoj je umalo uništio karijeruDamir Dokić, poludjeli bradonja i Jelena Dokić, kćer i tenisačica kojoj je umalo uništio karijeruDamir Dokić, otac nekadašnje velike nade svjetskog tenisa Jelene Dokić, uhićen je jer je prijetio australskoj veleposlanici da će je raznijeti zoljom. Policija je u njegovoj kući u Srijemskoj Mitrovici tijekom pretresa pronašla arsenal oružja. Zanimljivo, zolji ni traga. No, zato je pronađeno sedam lovačkih pušaka i pištolja, za koje Dokić kaže da ima dozvolu.

Uz to, dozvolu nije imao za dvije bombe te 20 metaka kalibra 357. Tereti ga se za ugrožavanje sigurnosti i nelegalni posjed oružja te eksplozivnih materijala. U utorak oko 16 sati, Dokić je telefonom nazvao australsku ambasadu i ubojstvom je prijetio veleposlaniku ukoliko ništa ne poduzme u vezi natpisa u medijima koji prenose da je njegova kći izjavila da ju je on fizički zlostavljao.

"U kući imam arsenal oružja. I imam dozvolu za sve. Zolju trenutačno nemam, ali je najmanji problem da ju napravim. Ako puknem prstima, mnogo njih će mi zolju ostaviti ispred vrata. Očekujem da će poslije mojih prijetnji reagirati i srpska policija, doći, uhapsiti me i zapljeniti oružje. Ali to će samo povećati opasnost za ambasadora", pucnuo je prstima Dokić. I želja mu se ispunila.

Vezane vijesti

Fed Cup: Australke bez Dokić protiv Njemica

Fed Cup: Australke bez Dokić protiv Njemica

Australska Fed Cup reprezentacija igrat će bez Jelene Dokić u četvrtfinalnom dvoboju Svjetske skupine koji se igra 21. i 22. travnja na zemljanoj… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika