08.05.2009. / 14:35

Autor: Anamarija Kronast

Victoria Beckham dobila 20 milijuna dolara za 6 mjeseci gladovanja

Za ugovorom s Armanijem supruga Davida Beckhama dobila je basnoslovnu svotu, no kako nije tajna da on voli izrazito mršave žene, čak je I mršava Vicki morala gladovati

Victoria Beckham u Armani kampanjiVictoria Beckham u Armani kampanjiNekim ženama uistinu se isplati biti na iscrpljujućoj dijeti koja, doduše, donosi željeni gubitak kilograma, ali I glavobolje, nervozu, nesanicu...No, Victoria Beckham zasigurno ne žali što nosi konfekcijski broj nula jer je proteklih šest mjeseci bila na rigoroznoj dijeti kako bi snimila fotografije za liniju rublja poznatog talijanskog modnog dizjnera Giorgija Armanija.

Naime, ona je zašitno lice linije EA Underwear, za što je dobila čak 20 milijuna dolara. Za tu je cifru ionako bogata bivša "spajsica" prilično gladovala, no na predstavljanju modela kazala je kako još uvijek nije zadovoljna svojom linijom.

-Izgledam dobro, u odjeći-kazala je Vicki I nastavila-Ipak, kada se skinem vidi se da mi oko trbuha visi koža pa ću se sada baciti na vježbe kojima ću učvrstiti tijelo-kazala je, a na njezinu izjavu mnogi su komentirali kako će, obzirom na ugovor a Armanijem, osobni treneri stajati u redu da joj pomognu ukloniti taj "strašan estetski problem".No, unatoč njezinoj dijeti, Vicki je priznala da je završnu riječ na fotografijama ipak imao Photoshop!

Vezane vijesti

Victoria by Victoria Beckham s visokim potpeticama ili bez

Victoria by Victoria Beckham s visokim potpeticama ili bez

Victoria Beckham ima novi projekt. "Victoria by Victoria Beckham" nova je, povoljnija, pristupačnija i jednostavnija linija odjeće koju je kreirala… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika