08.05.2009. / 15:57

Autor: Anamarija Kronast

Loša karma: Ninu Morić ostavio dečko, Talijani ju ne žele na televiziji

Nekad popularnoj manekenki više baš i ne cvjetaju ruže: ukinuta je emisija u kojoj je gostovala, dečko ju je ostavio, a Talijani su ju proglasili svojom najplastičnijom zvijezdom

Nina Morić Nina Morić Hrvatsku manekenku Ninu Morić ostavio je dečko Massimo Baltimora. Naime, snimljen je kako se u jednom milanskom kafiću ljubi s plavokosom pjevačicom Mellisom Colnaghi, a premda su neki stavi u njegovu obranu tvrdeći kako je riječ samo o prijateljskim poljupcima, čini se kako je u pitanju ipak nešto više.

Naime, Massimo ju je nježno ljubio u rame, Ne zna se kako je na to reagirala Nina koja se kada ju je ostavio suprug Fabrizio Corona umalo predozirala tabletama za spavanje.Poslije je tvrdila da joj nije bila namjera ubiti se, nego da je samo željela dobro se naspavati.

No, to nije jedina briga nekoć lijepe manekenke koja je svoj izgled potpuno uništila nepotrebnim estetskim operacijama. Naime, Ninu su nedavno Talijani proglasili svojom najplastičnijom zvijezdom, plastičnijom i od Donatelle Versace!.

A show Bellissima, u kojemu je nastupala, je zbog samo 11,41 gledanosti ukinut! U njemu je osam djevojaka, bivših misica i manekenki, oskudno odjevenih, plesalo i pjevalo, no nisu uspjeli privući gledatelje.

Vezane vijesti

Bivši muž Nine Morić tvrdi: Mafija posjeduje kompromitirajuće Berlusconijeve...

Bivši muž Nine Morić tvrdi: Mafija posjeduje kompromitirajuće Berlusconijeve fotografije

Bivši muž Nine Morić, Fabrizio Corona, tvrdi da talijanska mafija Camorra iz Napulja posjeduje kompromitirajuće Berlusconijeve fotografije. Corona je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika