09.05.2009. / 15:39

Autor: Katarina Zorić

Policija pronašla Gordanu Getoš-Magdić

U osječkoj policiji ne žele govoriti o detaljima, a navode tek da je u tijeku realizacija naloga županijskoga suda u Zagrebu

Gordana Getoš Magdić na suđenju za slučaj selotejpGordana Getoš Magdić na suđenju za slučaj selotejpOsječka policija pronašla je danas Gordanu Getoš Magdić koja je jučer osuđena na sedam godina zatvora u slučaju selotejp. U osječkoj policiji ne žele govoriti o detaljima, a navode tek da je u tijeku realizacija naloga županijskoga suda u Zagrebu te da je Gordana Getoš Magdić pod nadzorom policije. Neslužbeno se doznaje da je privedena u osječku policiju oko 15 sati.

Pretpostavlja se da se Gordana Getoš Magdić opraštala s obitelji s obzirom na to da su viđeni njezin brat i otac kako ulaze u zgradu u kojoj stanuje. Gordana Getoš Magdić iz zgrade je izišla u pratnji dvojice policajaca u civilu i bez lisica, a djelovala je smireno.

Podsjetimo, ona se jučer nije pojavila na izricanju presude, a određen joj je pritvor u zagrebačkom Remetincu, no tamo se nije pojavila.

Antun Babić, odvjetnik Gordane Getoš-Magdić, izjavljivao je kako ne zna gdje se nalazi njegova klijentica, ali je tvrdio da nije pobjegla iz zemlje, nego da se prije odlaska u pritvor željela oprostiti s djetetom.

Vezane vijesti

Gordana Getoš Magdić sprovedena u Remetinec

Gordana Getoš Magdić sprovedena u Remetinec

Trećeoptužena Gordana Getoš Magdić koja je jučer na zagrebačkom Županijskom sudu nepravomoćno osuđena na sedam godina zatvora zbog ratnih zločina… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika