11.05.2009. / 11:40

Autor: Anamarija Kronast

Milica, udovica Šabana Bajramovića, napadnuta u Nišu, seli iz Srbije

Udovica kralja romske glazbe proteklog je tjedna postala žrtvom napada huligana koji su ju pretukli te vrijeđali nju i njezinog pokojnog muža psujući im “majku cigansku”

Milica Bajramović (Foto:Blic)Milica Bajramović (Foto:Blic)Milica Bajramović, udovica kralja romske glazbe Šabana, najavila je kako se namjerava odseliti iz Niša jer tamo strahuje za život. Naime, nesretnu su ženu krajem prošlog tjedna napali huligani.

Tog je dana, ne sluteći da će postati žrtvom šačice prmitivaca, sa susjedom krenula liječniku. Tada je vidjela da se kod rampe u blizini njezine kuće potpsiuje neka peticija, a kada je pitala o čemu je riječ odgovorili su joj kako se radi o peticiji protiv preimenovanja Južnog bulevara u Bulevar Šabana Bajramovića. No, tu nije bio kraj njezinim iznenađenjima.

-Odmah je počeo psovati Šabana najgorim psovkama. Pitala sam ih šta im je skrivio moj mrtav suprug, ali su mi počeli psovati „majku cigansku". Jako sam se uznemirila, počela sam braniti supruga kao što bi svaka žena napravila. Dok smo se mi raspravljali, naišao je jedan muškarac sa Trošarine, star oko 40 godina, i naletio biciklom na mene. Udario me je u nogu. Onda je sišao s bicikla i rukama počeo gurati bicikl na mene i opet me udario po nozi. Uhvatio me rukama za vrat, udario me pesnicom u grudi, a onda me je izboksao još dva, tri puta u glavu - ispričala je Milica jza Blic.

Policija je došla tek četrdeset minuta kasnije, a najstrašnije joj je što je i ona zaradila prekršajnu prijavu zbog remećenja javnog reda i mira, što joj nikako nije jasno.
Zbog svega razmišlja da se odseli u Njemačku ili Dansku gdje joj žive kćeri. Ne zna, veli, kome se može obratiti za pomoć.

-Ja nisam kriva što je grad odlučio da se Južni bulevar nazove Šabanovim imenom. Ako se ne slažu sa tim, neka idu u Skupštinu grada, a ne da mi psuju mrtvog čoveka. To je van pameti - dodaje Milica.

Vezane vijesti

Siemens i NIS sklopili ugovor vrijedan 40 milijuna kuna

Siemens i NIS sklopili ugovor vrijedan 40 milijuna kuna

Siemens i Naftna industrija Srbije sklopili su ugovor o modernizaciji pristaništa za naftu i naftne derivate u vrijednosti od 40 milijuna kuna,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika