11.05.2009. / 16:00

Autor: Andrea Belin

Dokazano: Idealan seksualni odnos traje od 3 do 7 minuta

Seksolozi upozoravaju da laička mišljenja o tome koliko bi trebao trajati jedan kvalitetan seksualni odnos su vrlo problematična jer na taj način vršimo pritisak na partnera i cijela situacija već na samom početku postaje komplicirana

Krevet nije maratonKrevet nije maratonVećina ljudi sanja o seksualnom odnosu koji će trajati satima. Naravno, teško je izvedivo, gotovo nemoguće. No, ne brinite, stručnjaci tvrde da je odnos koji traje više od pola sata gubitak vremena. Hm...Pitate se kako to? Saznajte do kojih je rezultata došla skupina američkih seksologa. Vjerujte ugodno ćete se iznenaditi i više vam nikada neće pasti na pamet duriti se poslije seksa jer je po vašem mišljenju sve trajalo jako kratko!

Istraživanje na ovu temu provela je skupina američkih seksologa koji su željeli potvrditi svoju teoriju da idealan seksualni odnos traje između tri i sedam minuta. Vjerovali ili ne, rezultati su pokazali da je to zaista idealno vrijeme u kojem možete zadovoljiti svoje apetite i naravno, apetite svojeg partnera. Seks koji traje između sedam i trinaest minuta je najidealniji i najpoželjniji.

U tom vremenskom razdoblju stignete učiniti apsolutno sve. Zatvoriti oči, uživati, doživjeti orgazam i još se stignete pomaziti. Seks koji traje minutu, dvije, svakako je prekratak. Da, to smo znali i ranije, ali sada mu možete pokazati crno na bijelo da je to zaista tako. Odnos između deset i trideset minuta je po njihovom mišljanju predugačak. Ostanimo u uvjerenju da je to zaista tako.

Seksolozi upozoravaju da laička mišljenja o tome koliko bi trebao trajati jedan kvalitetan seksualni odnos su vrlo problematična jer na taj način vršimo pritisak na partnera i cijela situacija već na samom početku postaje komplicirana.

Pokušajte shvatiti da seks koji se predstavlja u filmovima i nema prevelike veze sa stvarnošću jer ako razmišljate na način da isti takav scenarij trebate izvesti sa svojim partnerom, ostati ćete razočarani i podcijeniti sebe i svoju bolju polovicu. Dakle, trinaest minuta idealno je vrijeme u kojem stignete sve obaviti kako treba i zato nemojte forsirati nešto, nakon čega ćete se, ako to ne postignete, još više deprimirati.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika