13.05.2009. / 14:43

Autor: Anamarija Kronast

Tragično: Angelina Jolie ponovno se drogira

Gumica je trenutačno u New Yorku gdje snima film “Salt”, a zbog psihičkih se problema ponovno počela drogirati i samoozljeđivati. Nakon što odradi svoj dio posla, svako večer odlazi sama u hotel i zaključava se u svoju sobu

Glumica stalno plače i ne izlazi iz hotelaGlumica stalno plače i ne izlazi iz hotelaZa Angelinu Jolie i Brada Pitta ipak bi bilo najbolje da na civiziliran način okončaju vezu,
tvrde prijatelji slavnog para koji više ne mogu gledati koliko njihovo svađanje ima razorne posljedice na Angelinino zdravlje.

Naime, glumica je trenutačno u New Yorku gdje snima film "Salt", a zbog psihičkih se problema ponovno počela drogirati i samoozljeđivati. Nakon što odradi svoj dio posla, glumica svako večer odlazi sama u hotel i zaključava se u svoju sobu.

Posluga je vidjela da je redovito uplakana, a stalno sluša istu pjesmu. Pribor za drogiranje uvijek pažljivo skriva, tvrde američki mediji, no posljedice su vidjljive i drugog dana.

Nije tajna da je lijepa Angie već imala problema s drogom pa je ovo čak mogao biti čak i očekivan nastavak njezinih problema. Ipak, čini se da Brad više nema živaca za to pa uopće ne reagira.

Angie svakim danom sve više tone u depresiju, a glumac niti jednom nije doveo djecu da ju razvesele. S druge strane, ostalim članovima ekipe redovito dolaze rođaci i prijatelji.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika