14.05.2009. / 16:56

Autor: Andrea Belin

Rade Šerbeđija snima u Lovranu, a potom putuje u Cannes

Na zahtjev Amerikanaca, svi oni koji sudjeluju u snimanju ove serije ne smiju davati nikakve izjave, međutim novinari su saznali da se radnja serije vrti oko krađe umjetnina

Rade snima seriju u Villi AstraRade snima seriju u Villi AstraNakon što dugi niz godina nije bilo ni riječi o suradnji američke i hrvatske filmske industrije, očigledno su se stvari promjenile. Naime, trenutačno se u Vili Astra u Lovranu snima serija "Masterwork" u kojoj jednu od glavnih uloga tumači i naš poznati glumac Rade Šerbedžija.

Glavni producent serije je američka korporacija Fox, Stillking film iz Praga i hrvatska producentska kuća Komakino. Šerbeđija u Lovranu ostaje do vikenda, a nakon toga putuje u Cannes jer će se prikazivati američki film "Middle Men" u kojem osim njega, igraju i Luke Wilson i Kesley Grammer.

Na zahtjev Amerikanaca, svi oni koji sudjeluju u snimanju ove serije ne smiju davati nikakve izjave, međutim novinari su saznali da se radnja serije vrti oko krađe umjetnina, a osim u Lovranu, snimati će se i na terminalima Luke Rijeka te u općini Lupoglav u Istri. Redatelj "Masterworka" je poznati američki redatelj Jeffrey Nachmanoff.

Vezane vijesti

Kraj dr. House u travnju

Kraj dr. House u travnju

Na žalost mnogobrojnih gledatelja televizijska serija dr. House približava se samom kraju. Nakon osam godina i 175 epizoda popularna serija o… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika