18.05.2009. / 13:36

Autor: Katarina Zorić

Neuništivi šaman: Luka Hodak na izborima porazio svoj bivši HDZ

Kao nezavisni kandidat Hodak je osvojio 33,55 posto glasova birača što mu je osiguralo ulazak u drugi krug. Za mjesto načelnika Saborskog šaman Luka Hodak borit će se s HSS-ovom kandidatkinjom Đurđicom Špehar, za koju je glasovalo 45,18 posto Saborčana

Hodaku nije naštetila ni afera bunika, ali ni izbacivanje iz HDZ-aHodaku nije naštetila ni afera bunika, ali ni izbacivanje iz HDZ-aUnatoč „aferi bunika“ iz novogodišnje noći i izbacivanju iz HDZ-a koji ga je proglasio nepoželjnim, šaman Luka Hodak postigao je dobre rezultate na jučerašnjim lokalnim izborima.

Kao nezavisni kandidat Hodak je osvojio 33,55 posto glasova birača što mu je osiguralo ulazak u drugi krug. Za mjesto načelnika Saborskog šaman Luka Hodak borit će se s HSS-ovom kandidatkinjom Đurđicom Špehar, za koju je glasovalo 45,18 posto Saborčana. Hodakov donedavni stranački kolega Marko Bićanić osvojio je 17,32 posto glasova, piše Jutarnji list.

Nakon punih 14 godina vladavine stranke kojoj je sve do nedavno na čelu bio Luka Hodak, ovoga puta HDZ je poražen i ispao je iz utrke za načelnika Saborskog, ali Općinskoga vijeća.

Vezane vijesti

Hodak u bunilu iz Brazila: Vidio sam Bandića, u većoj je opasnosti od mene

Hodak u bunilu iz Brazila: Vidio sam Bandića, u većoj je opasnosti od mene

Dok se istraga oko novogodišnje smrti Ratka Barića i slučaj demoliranja ureda načelnice općine Saborsko i dalje provode, glavni osumnjičenik, lik pod… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika