23.05.2009. / 16:39

Autor: Hina

Dačić: Moramo ujediniti snage protiv organiziranog kriminala

Organizirane kriminalne skupine su povezane i među njima vlada bratstvo-jedinstvo, ocijenio je Dačić pojašnjavajući kako je to razlog da i policije iz regije rade učinkovitije i organiziranije

Ivica DačićIvica DačićSrbijanski ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić predložio je u subotu da države regije formiraju zajednički operativni centar za borbu protiv organiziranog kriminala.

Dačić je tijekom dana boravio u Banjoj Luci gdje se sastao s ministrom unutarnjih poslova Republike Srpske Stanislavom Čađom a nakon razgovora novinarima je kazao kako postoji potreba za učinkovitijim djelovanjem zemalja u regiji u borbi protiv organiziranog kriminala.

Organizirane kriminalne skupine su povezane i među njima vlada bratstvo-jedinstvo, ocijenio je Dačić pojašnjavajući kako je to razlog da i policije iz regije rade učinkovitije i organiziranije.

Dačić iz Banje Luke putuje u Zagreb kako bi se sastao s hrvatskim ministrom unutarnjih poslova Tomislavom Karamarkom a najavio je kako će tom prigodom biti potpisan i sporazum o suradnji policija Hrvatske i Srbije.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika