25.05.2009. / 15:18

Autor: Andrea Belin

Last minute: Odaberite idealan kupaći kostim!

Vrijeme je idealno za kupanje, sunčanje i cjelodnevni boravak na plaži. Saznajte kakvi kupaći kostimi najbolje odgovaraju određenom obliku tijela i prema tome pokušajte izabrati onaj u kojem ćete blistati na plaži i mamiti muške poglede

Bikini je samo za idealno građeneBikini je samo za idealno građeneVeć u ovo doba godine žene imaju problema oko odabira adekvatnog kupaćeg kostima. Smatrate kako je odabir boje najmanji je problem? Vjerujte i pri tome valja biti oprezna, a odlučiti se oko savršenog kroja koji će istaknuti ono najbolje i sakriti nedostatke, zaista zna biti naporno. Saznajte kakvi kupaći kostimi najbolje odgovaraju određenom obliku tijela i prema tome pokušajte izabrati onaj u kojem ćete blistati na plaži i mamiti muške poglede!

Jabuka

Žene koje imaju ovakvu tjelesnu građu obilježavaju šira ramena i uži bokovi. Ako ste jedna od njih, najbolje će vam odgovarati dvodjelni bikini ili tankini. Kako bi vaša linija izgledala uravnoteženo, gornji dio kostima neka bude jednobojni, dok gaćice mogu biti šarene. Svakako izbjegavajte kostime s V izrezom i bikini gaćice.

Kruška

"Kruška" djevojke karakteriziraju širi bokovi i uža ramena. Ukoliko ste se pronašli u ovom opisu, izaberite jednodjelni kupaći kostim koji na predjelu trbuha ima uzorak jer ćete na taj način istaknuti liniju struka. Ako ipak više preferirate dvodjelne kostime, neka vam donji dio bude tamnije boje od gornjeg dijela. Svakako izbjegavajte bokserice.

Pješčani sat

Djevojke s ovakvom građom imaju jednaku širinu ramena i bokova, ali uži struk. Ukoliko ste jedna od njih, vi ste jedna od rijetkih sretnica kojoj pristaju apsolutno svi modeli kupaćih kostima.

Male grudi

Ukoliko se ne možete pohvaliti veličinom svojih grudi, vjerujte na prvi pogled one mogu izgledati senzacionalno. Nosite bikini top koji se veže oko vrata te koji ima spoj odmah ispod linije prsa ili je lagano podstavljen. Izbjegavajte gornji dio kupaćeg s previše materijala ili one koji su vam preveliki jer će vaše sise izgledati manje nego što zaista jesu.

Velike grudi

Za vas su najbolji bikiniji koji se vežu oko vrata. Sportski i jednodjelni kupaći kostimi s jačom potporom za grudi također će vam savršeno pristajati. Izbjegavajte gornji dio kostima bez naramenica ili male bikinije u obliku trokuta koji jedva pokrivaju vaše grudi.

Veća stražnjica

Kupaći kostimi sa suknjicama opet su u modi. Suknje savršeno pristaju ženama s jačom stražnjicom. Stražnjicu možete sakriti i boksericama, ali pripazite na model.
Nemojte nositi kostime s puno nabora, detalja na predjelu stražnjice i visokim strukom.

Atletska građa

Ovakve žene imaju istu širinu ramena, struka i bokova. Ipak, bilo bi dobro istaknuti određeni dio tijela, primjerice struk, a to ćete učiniti ako odaberete gornji dio koji se veže ili donji dio s remenom. Nikako nemojte nositi jednobojne kostime bez ikakvih detalja i horizontalnim linijama.

Krupnija građa

Uvijek izaberite kostime tamijih nijansi s V izrezom. Izbjegavajte kostime s previše tkanine jer ćete tako još više istaknuti svoje nedostatke, ali nemojte se ni previše skrivati. Bijele kostime izbjegavajte u širokom krugu.

Kratke noge i struk

Kako bi izdužili svoje tijelo, izaberite kostim koji ima izrez na bedrima jer će vam noge u njemu izgledati duže. Nikako nemojte nositi bokserice ili bikini sa suknjicom.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika