26.05.2009. / 11:30

Autor: Ana Kirin

Danijela Trbović: kozmetičkom akupunkturom protiv bora

Voditeljica Danijela Trbović isprobala je tretmane elektro-akupunkture kod dr. med. Nikke Car koja otkriva prednosti kozmetičke elektro-akupunkture pri tretiranju problematične kože i uklanjanju bora, svoja je iskustva podijelila s čitateljima Zdravog života

Danijela Trbović (Foto: Josip Regović)Danijela Trbović (Foto: Josip Regović)U kozmetičkom salonu Fresh Studio, koji se nalazi u Kuhačevoj 12 u Zagrebu, odnedavno je probleme s kožom i borama, ali i s debljinom i celulitom moguće rješavati tretmanima kozmetičke akupunkture.

Izvodi ih dr. med. Nikka Car, liječnica opće medicine i specijalistica za tradicionalnu kinesku medicinu i akupunkturu, i pritom se ne služi klasičnim akupunkturnim iglama, nego malim uređajem za elektro-akupunkturu i magnetoterapiju. Danijela Trbović potpuno se oduševila novom metodom.

"S obzirom na moj životni ritam, nemam puno mogućnosti posvetiti se sebi, iako znam što bih sve trebala. Sada sam u 46. godini, a uz to sam dosta izložena stresu koji se kod mene u velikoj mjeri manifestira na stanju kože, pa mi se čini da je kozmetička akupunktura prava stvar za mene. Kod nje mi se posebno sviđa ta kombinacija tretmana ljepote s opuštanjem, odnosno djelovanjem na psihu.-kaže Danijela i nastavlja:

-Zanimljivo mi je i to što je kozmetička akupunktura nešto zaista novo i drukčije. Ne djeluje zastrašujuće jer nema akupunkturnih igala, pritisak aparatom za elektroakupunkturu djeluje opuštajuće, sve je vrlo ugodno i očekujem da će mi višestruko koristiti, ne samo za poboljšanje kvalitete kože, nego i kao odmor, budući da će to biti vrijeme koje posvećujem samo sebi. Uz to, dovođenje cijelog organizma u ravnotežu pomoću Tuina masaže i drugih elemenata ovog tretmana, mora se dodatno odraziti na stanju kože."

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika