29.05.2009. / 15:28

Autor: Anamarija Kronast

Candy Spelling: Moja kći Tori je svog oca otjerala u smrt

Udovica pokojnog producenta tvrdi i da je Tori kriva za loše odnose u obitelji jer je svojedobno naprosto prestala komunicirati s bilo kime od njih, a to se, kaže ona, dogodilo bez ikakvog konkretnog povoda. Zbog toga je navodno i Aaron umro

Candy i Tori SpellingCandy i Tori SpellingPremda nije tajna da je zbog obiteljskih problema gotovo oboljela od anoreksije, čini se kako loši dani za Tori Spelling tek predstoje.

Glumica koja se proslavila ulogom u kultnoj tinejdžerskoj seriji Beveryli Hills ovih je dana doživjela novi udarac. Njezina majka Candy optužila ju je da je oca otjerala u grob. Tvrdi i da je Tori kriva za loše odnose u obitelji jer je svojedobno naprosto prestala komunicirati s bilo kime od njih, a to se, kaže ona, dogodilo bez ikakvog konkretnog povoda.

Zbog takve je njezine odluke poznati producent Aaron izgubio volju za životom. Doduše, istina jest da je producent umro Aaron Spelling umro je 23. lipnja 2006., svega par dana nakon što je Tori u intervjuu vlastitu majku Candy optužila da je varala supruga s obiteljskim prijateljem Markom Abramsonom.

Nakon toga njih su se dvije nakatko uspjele i pomiriti, no to nije trajalo dugo.
Candy tvrdi da pokušava stupiti s kćeri u kontakt, no kaže kako ona odbija svaki kontakt.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika