01.06.2009. / 14:27

Autor: Hina

Princ Harry teško podnosi pilotsku obuku

Dvadesetčetverogodišnji mladić, mlađi sin princa Charlesa i princeze Diane, trenutačno prolazi obuku u zračnoj bazi Shawburyju u West Midlandsu za pilota u zračnoj postrojbi kopnene vojske

Britanski Princ HarryBritanski Princ HarryPrinc Harry, treći u nasljednom nizu britanske krune, priznao je u ponedjeljak da mu pilotska obuka gdjekad teško pada, ali je rekao da mu brat, princ William, kuhanjem pomaže da se oslobodi napetosti.

Dvadesetčetverogodišnji mladić, mlađi sin princa Charlesa i princeze Diane, trenutačno prolazi obuku u zračnoj bazi Shawburyju u West Midlandsu za pilota u zračnoj postrojbi kopnene vojske.

U istoj bazi britanskoga Kraljevskog zrakoplovstva (RAF) William se školuje za pilota u spasilačkim operacijama.

"Gotovo se nikada ne viđamo. A sada zajedno stanujemo, to je divno", rekao je Harry u razgovoru za nekoliko medija.

"William gotovo uvijek kuha, a ja izlazim, gledam televiziju i učim", rekao je a zatim je dodao u šali: "U RAF-u nije tako teško kao u kopnenoj vojsci".

Kako pišu glasila, William je bratu dao neke savjete prije njegova prvog leta helikopterom planiranog za nekoliko tjedana, a Harry je priznao da mu školovanje ne ide glatko.

Harry je u petak i u subotu prvi put boravio u New Yorku i prvi put putovao u inozemstvo kao predstavnik kraljevske obitelji. "Bila je to simpatična stanka", ocijenio je.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika