01.06.2009. / 16:04

Autor: Andrea Belin

Video: Bruno bez gaćica "sletio" Eminemu na glavu

Skandalozna situacija dogodila se na dodjeli nagrade MTV Movie Awards. Sacha je na sebi imao samo pernata krila kojima je letio iznad svojih obožavatelja, a sletiti je odlučio na više ni manje Eminemovu glavu

Skandal se dogodio na MTV Music AwardsuSkandal se dogodio na MTV Music AwardsuGlumac Sacha Baron Cohen još jednim bizarnim ispadom priuštio si je pet minuta slave. Naime, opet je dospio na naslovnice većine svjetskih tabloida nakon što je poznatom reperu Eminemu golom guzicom sjeo na glavu.

Skandalozna situacija dogodila se na dodjeli nagrade MTV Movie Awards. Sacha je na sebi imao samo pernata krila kojima je letio iznad svojih obožavatelja, a sletiti je odlučio na više ni manje Eminemovu glavu.

Reper je doslovno poludio , a nabildani muškarci koji su se našli u njegovom društvu pokušavali su odgurnuti "Borata" i maknuti njegovu stražnjicu s Eminemova lica.

Većina gledatelja nije mogla vjerovati što se događa jer ovakva ivent slovi kao jedan od ozbiljnijih i svi smatraju da tu ne bi trebalo biti mjesta ovakvim skandalima. Očigledno su svi zaboravili da Sacha za svoje ispade ne bira ni vrijeme ni mjesto.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika