03.06.2009. / 11:59

Autor: Hina

Nekoliko dana prije nesreće Air France zaprimio prijetnju bombom

Iako za sada nema materijalnih dokaza koji bi mogli potkrijepiti takvu teoriju, nakon objave ove vijesti, francuski ministar obrane Herve Morin istaknuo je kako se teroristički napad kao uzrok pada ne može isključiti

foto: Reutersfoto: ReutersBrazilski mediji objavili su kako su argentinske vlasti navodno odgodile polijetanje francuskog Airbusa iz Buenos Airesa prema Parizu, nakon što su im upućene telefonske prijetnje bombom. Nad Atlantskim oceanom nekoliko dana kasnije je nestao zrakoplov iste tvrtke. 27. svibnja, policija je nakon poziva oko 90 minuta vršila pretragu zrakoplova.

Iako za sada nema materijalnih dokaza koji bi mogli potkrijepiti takvu teoriju, nakon objave ove vijesti, francuski ministar obrane Herve Morin istaknuo je kako se teroristički napad kao uzrok pada ne može isključiti.

Brazil potvrdio: Zrakoplov Air Francea srušio se u ocean

Podsjetimo, zrakoplovi brazilske vojske pronašli su ostatke zrakoplova na području Atlantskog oceana. Brazilski ministar je rekao da među ostacima ima metalnih i nemetalnih dijelova ali ih nije detaljnije opisao. Nisu uočena tijela stradalih no vjeruje su da su svi u zrakoplovu poginuli. Na pitanje jesu li to ostaci Airbusa A330, Jobim je kategorički odgovorio kako u to nimalo ne dvoji.

Vezane vijesti

Pad zrakoplova u Nigeriji: Nema preživjelih

Pad zrakoplova u Nigeriji: Nema preživjelih

Spasilačke službe nisu pronašle ni jednu preživjelu osobu iz nigerijskog putničkog zrakoplova sa 153 putnika koji se u nedjelju srušio na stambenu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika