05.06.2009. / 13:16

Autor: Nikolina Škunca

Akcija SHOT BY POLICE(5): Postanite zaštitno lice Police naočala

U akciji mogu sudjelovati svi punoljetni čitatelji i čitateljice tako da stave svoje Police naočale, fotografiraju se i pošalju fotografiju na police@extra.com.hr.

Akcija SHOT BY POLICE, koju organizira magazin Extra, započela je 18. svibnja, a trajat će cijeli lipanj. Čitatelji Extre koji sudjeluju u akciji slanjem svojih originalnih fotografija s Police sunčanim naočalama, ili pak glasanjem putem kupona u magazinu Extra, za najbolju fotografiju imaju šansu osvojiti vrijedne nagrade.

Najbolje ocijenjene fotografije, odnosno modeli na fotografijama imaju šansu postati novo zaštitno lice kampanje za naočale Police. U akciji mogu sudjelovati svi punoljetni čitatelji i čitateljice tako da stave svoje Police naočale, fotografiraju se i pošalju fotografiju na police@extra.com.hr.

Budite kreativni, napišite po čemu ste jedinstveni, fotkajte se s Police naočalama na originalnome mjestu i dokažite svojom fotografijom da ste upravo vi najbolji izbor za novo lice POLICE kampanje. Interes za POLICE kampanju je velik, te vam u fotogaleriji, kao i u novome broju magazina Extra, donosimo kandidate koji su se prijavili da postanu zaštitno lice nove kampanje.

Posebno napominjemo da u konkurenciju za zaštitno lice POLICE kampanje ulaze ISKLJUČIVO osobe koje su se fotografirale s POLICE naočalama.

Fotogalerija

Vezane vijesti

Akcija SHOT BY POLICE(7): Postanite zaštitno lice Police naočala

Akcija SHOT BY POLICE(7): Postanite zaštitno lice Police naočala

Akcija SHOT BY POLICE, koju organizira magazin Extra, započela je 18. svibnja, a trajat će cijeli lipanj. Čitatelji Extre koji sudjeluju u akciji… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika