07.06.2009. / 19:17

Autor: Hina

Zbog promjene vlasti u Vrbasu, minirali mu automobil

Policija je počela istragu no neslužbeno se napad povezuje s promjenom lokalne vlasti u Vrbasu, u kojemu su prethodne četiri godine na čelu bili predstavnici Srpske radikalne stranke

Ispod automobila su pronašli eksplozivnu napravuIspod automobila su pronašli eksplozivnu napravuIspod automobila predsjednika Privremene vlasti u Vrbasu, u Vojvodini, aktivirana je u noći na nedjelju eksplozivna naprava, koja je oštetila vozilo ali nije bilo ozlijeđenih, prenose u nedjelju vojvođanski mediji.

"Ne doživljavam ovo toliko kao napad na mene već na ono što radim jer sam, kao predsjednik Privremenog tijela uprave Općine Vrbas, pokrenuo postupak preispitivanja rada općine i javnih poduzeća kako bih saznao zašto je Vrbas jedna od najzaduženijih sredina u zemlji", rekao je Željko Vidović, ugledni liječnik i predsjednik Demokratske stranke u Vrbasu.

Policija je počela istragu no neslužbeno se napad povezuje s promjenom lokalne vlasti u Vrbasu, u kojemu su prethodne četiri godine na čelu bili predstavnici Srpske radikalne stranke.

Vidović je izjavio da ga incident "neće spriječiti da započeti posao i nastavi".

Policija je utvrdila je da je pod Vidovićev automobil podmetnuta eksplozivna naprava, najvjerojatnije takozvani "trotilski metak", prenosi Beta.

Slični, politički motivirani oružani napadi zbog promjene vlasti u lokalnim sredinama, u Vojvodini posljednjih godina nisu zabilježeni.

Vezane vijesti

U Vojvodini se glasa i za pokrajinsku skupštinu

U Vojvodini se glasa i za pokrajinsku skupštinu

Kao i u Srbiji, u Vojvodini su u nedjelju ujutro u 7 sati otvorena biračka mjesta na kojima građane ove pokrajine čeka pet glasačkih listića (umjesto… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika