10.06.2009. / 13:09

Autor: Andrea Belin

Nove čari stare veze: Organizirajte savršen vikend u dvoje

Kako ne bi izgubili dragocjeno vrijeme, popodne uoči vikenda, provedite u društvu bolje polovice! Nudimo vam nekoliko savjeta kako najbolje iskoristiti preostalih nekoliko sati koji će vam ostati kada u petak navečer dođete s posla

Romantičan vikend još će vas više zbližitiRomantičan vikend još će vas više zbližitiIako petkom vlada euforija uoči nadolazećeg vikenda, često taj dan provedemo na poslu, a kasnije se izležavamo u krevetu. U popodnevnim ili večernjim satima, kada uđemo u stan, zavalimo se u krevet i ne dižemo se do sljedećeg jutra. Kako ne bi izgubili dragocjeno vrijeme, popodne uoči vikenda, provedite u društvu bolje polovice! Nudimo vam nekoliko savjeta kako najbolje iskoristiti preostalih nekoliko sati koji će vam ostati kada u petak navečer dođete s posla!

1. Pogledajte film

Ne postoji bolji način da se odmorite, a istovremeno uživate u društvu bolje polovice, nego da ostanete u svoja četiri zida i zajedno pogledate dobar film. Prisjetite ste filmova koje već duže vrijeme želite pogledati. Ovo je puno bolja opcija nego da odete u kino. Vjerujemo da vas gradske gužve uznemiravaju, a osim toga, proći ćete jeftinije.

2. Kuhajte

Pretpostavljamo da vam kuhanje u večernjim satima i nije jedna od omiljenih aktivnosti, no ukoliko to činite s partnerom, kuhanje može postati jako zanimljivo. To još samo jedan od načina da učvrstite vezu i zbližite se.
Puno je isplativije od skupocjenih večera u restoranima. Stoga, obucite pregaču i skuhajte sami jedan od najomiljenijih specijaliteta. Ovo je idealan način da pobijedite stres i dosadu.

3. Počistite kuću

Sigurno je prošlo već nekoliko dana otkako ste zadnji put obrisali prašinu ili usisali stan. Često puta zbog posla i drugih obaveza ne stignete u tjednu, a vaš partner nije jedan od onih koji bi uzeo usisavač u ruke i riješio vas muka. Zašto se ovakvim aktivnostima ne bi bavili zajedno. Pustite omiljenu glazbu i u društvu bolje polovice očistite svoja četiri zida.

4. Čitajte knjige

Već duže vrijeme imate želju pročitati knjigu, ali nikako ne nađete dovoljno vremena. Ovo je idealna prilika da se smirite i povećate koncentraciju. Zajednički odmor sa zanimljivim štivom u rukama, odlično je za povezivanje parova.

5. Razgovarajte

Prisjetite što vam se sve događalo na poslu, a vrijedilo bi o tome porazgovarati s partnerom. Situacije na putu do kuće također znaju biti zanimljive. Zavalite se na krevet i umjesto da zatvorite oči, razgovarajte.

6. Seksajte se

Ukoliko se niste seksali posljednjih dana, ovo je idealna prilika da si priuštite neprocjenjive trenutke uživanja. Obucite najizazovnije donje rublje te iznenadite partnera. Ukoliko sami živite u stanu, ne moramo vam ni govoriti na kojim sve mjestima možete to učiniti.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika