12.06.2009. / 11:40

Autor: Anamarija Kronast

Tko je tu lud: Roman Majetić u dugovima, ali HTV-u nudi nove “Ratkayeve”

Majetić, doduše, nije taj potez napravio pod okriljem AVE nego svoje mlađe kompanije Kreativne produkcije. Ne krije dugove, ali se ni ne zamara statutom HTV-a

Roman MajetićRoman MajetićDomaće sapunice nekad se čine puno zanimljivima van tv ekrana. Glavni akter vrlo često je neokrunjeni kralj sapunica Roman Majetić čija je producentska kuća AVA u blokadi jer raznim tvrtkama i pojedincima duguje 2,4 milijuna kuna. No, premda to po statutu HTV-a ne bi smio, on je ipak na natječaj prijavio i nove nastavke "Ponosa Ratkayevih".

Majetić, doduše, nije taj potez napravio pod okriljem AVE nego svoje mlađe kompanije Kreativne produkcije. Ne krije dugove, ali se ni ne zamara statutom HTV-a.

Primjerice, AVA samo agenciji za statiste Prva klapa duguje 295 tisuća kuna, za što je njezin vlasnik Damir Škec čak dobio i pravomoćnu presudu. No, u banci su ga izvijestili da je on tek 23. na redu pa će svoju isplatu morati još dugo čekati.

Sve to nimalo ne brine Majetića koji, doduše, tvrdi da je svjestan dugova i problema te da ih uopće ne krije. Smatra da je AVA zapala u financijsku krizu jer je NovaTv raskinula ugovor o emitiranju Zakona ljubavi.
Kako bilo da bilo, za mjesec dana će biti poznato koji je od četiri ponuditelja pobijedio na novom HTV-ovom natječaju, a na pravnicima je da ustanove koliko se poštovao zakon.

Vezane vijesti

Zarađuje li Njemačka na grčkim dugovima?

Zarađuje li Njemačka na grčkim dugovima?

Njemačka je u posljednje dvije godine na pomoći Grčkoj zaradila 400 milijuna eura. Tako barem na predizbornim skupovima u Grčkoj ovih dana tvrdi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika