15.06.2009. / 11:58

Autor: Andrea Belin

Dva puta šampion: Mario Valentić pobijedio u bosanskom "Plesu sa zvijezdama"

Mario se može pohvaliti titulom najboljeg plesača među zvijezdama u dvije zemlje. Partnerica mu je ovaj put bila Nadja Byckhova. Njegova supruga, Mirna Maras zbog trudnoće nije bila u studiju te ga je gledala i pružila podršku pred televizorom

Mario ValentićMario ValentićNakon što je pobijedio u HTV-ovu showu "Ples sa zvijezdama" dvadesetosmogodišnji Mario Valentić posljednjih osam tjedana plesao je u isto takvom showu koji se prikazivao na bosanskoj OBN televiziji i u nedjelju je pobijedio u finalu.

Nakon ovakvih priznanja, Mario se može pohvaliti titulom najboljeg plesača među zvijezdama u dvije zemlje. Partnerica mu je ovaj put bila Nadja Byckhova. Njegova supruga, Mirna Maras zbog trudnoće nije bila u studiju te ga je gledala i pružila podršku pred televizorom.

Podsjetimo, u hrvatskom showu Marijeva partnerica bila je Ana Herceg, a osvojili su titulu pobjednika treće sezone. Svestrani Mario još uvijek nije odlučio kani li se u budućnosti više posvetiti plesu. Zasad mu je ipak obitelj na prvom mjestu.

Vezane vijesti

Tatjana Jurić uganula nogu

Tatjana Jurić uganula nogu

Do emisije u subotu preostalo tek nešto više od jednog dana i parovi koriste posljednje sate kako bi što bolje uvježbali svoje nastupe, a dodatan… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika