16.06.2009. / 11:47

Autor: Andrea Belin

Parni valjak se okuplja i kreće na turneju

Hus je kazao kako se Parni valjak nikada nije raspao jer on smatra da se raspada nešto što je trulo, a skupina koja je prestala svirati na tridesetu godišnjicu svog postojanja, zasigurno nije trula

Parni valjakParni valjakZa sve obožavatelje jedne od najpopularnijih glazbenih skupina na našim prostorima, "Parnog valjka" napokon dobre vijesti. Naime, već neko vrijeme govori se o ponovnom okupljanju Parnog valjka, a izgleda da će to učiniti već ove jeseni.

Menadžer projekta Karlovačko live Darko Hlupić, u sklopu kojeg bi dečki trebali zasvirati, potvrdio je glasine. Doduše, kazao je kako su u tijeku pregovori s četiri benda, a jedan od njih je i Parni valjak, no sve će se točno znati za otprilike tri tjedna.

Vođa i osnivač benda, Husein Hasanefendić Hus nije niti potvrdio niti demantirao glasine, štoviše kazao je da postoji mogućnost da se ponovno pojavi na pozornici s Akijem Rahimovskim.

" Želja za okupljanjem i dobrom svirkom definitivno postoji, a hoće li se realizirati, znat ćemo za koji tjedan", kazao je Hus za jedan dnevni magazin i dodao kako se Parni valjak nikada nije raspao jer on smatra da se raspada nešto što je trulo, a skupina koja je prestala svirati na tridesetu godišnjicu svog postojanja, zasigurno nije trula. Još tada su najavljivali svoj povratak u velikom stilu, a vjerujemo da će obećanje ispuniti.

Vezane vijesti

Početak kraja Madonne

Početak kraja Madonne

Pop kraljica Madonna mogla bi izgubiti tu titulu - naime, njezin novi album "MDNA" jako se loše prodaje, točnije, pad prodaje njenog albuma u drugom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika