17.06.2009. / 10:56

Autor: Dean Sinovčić

Zbog pomirbe sa suprugom Sean Penn otkazuje snimanje filmova

Sean Penn otkazao je uloge u filmovima "Cartel" i "Fair Game" kako bi konačno riješio sve nesuglasice sa svojom suprugom, glumicom Robin Wright Penn.

Sean Penn i Robin Wright Penn u braku su 13 godina i imaju dvoje djeceSean Penn i Robin Wright Penn u braku su 13 godina i imaju dvoje djeceSean Penn, ovogodišnji dobitnik Oscara za ulogu u filmu "Milk", objavio je kako otkazuje snimanja svoja dva slijedeća filma te je obavijestio producente kako krenu u potragu za novim glumcem. Kako se neslužbeno saznaje, Penn je odlučio uzeti stanku od godinu dana kako bi se posvetio obitelji. Kao što je poznato, u posljednjih godinu dana Sean Penn i supruga Robin Wright Penn dva su puta objavili da se razvode, pokrenuli sudsku proceduru, da bi nakon toga objavili da do razvoda neće doći. Očigledno da je Sean Penn ovog puta odlučio posvetiti se obitelji i zato je otkazao uloge u dva potencijalna filmska hita.
Radi se o filmovima «Cartel» i «The Three Stooges». Film «Cartel» je bio prvi na rasporedu, radi se o drami u kojoj je Penn trebao igrati oca koji nastoji zaštititi sina nakon što mu je suprugu ubio meksički narko kartel. Drugi film, «The Three Stooges» je komedija u kojoj je Penn trebao glumiti sa Jimom Carreyem i Beniciom del Torom, a režirali bi je braća Peter i Bobby Farrelly. Za sada se braća Farrelly nadaju da bi se kroz nekoliko mjeseci Penn mogao predomisliti i ipak prihvatiti ulogu.
Penn je, u međuvremenu, dovršio snimanje dva filma. Jedan je «Fair Game» redatelja Douga Limana koji je temeljen na istinitom događaju, priči o CIA agentici Valerie Plame, u kojem glumi sa Naomi Watts. Drugi je film «The Tree of Life» redatelja Terrencea Malicka u kojem glavnu ulogu glumi Brad Pitt.

Vezane vijesti

Scarlett Johansson demantirala vezu s Pennom: 'Mi smo samo prijatelji'

Scarlett Johansson demantirala vezu s Pennom: 'Mi smo samo prijatelji'

Nakon što se razišla od Ryana Reynoldsa, Scarlett Johansson povezivalo se s mnogim holyywoodskim zvijezdama, između ostalih i glumcem Seanom Pennom,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika