17.06.2009. / 14:30

Autor: Anamarija Kronast

Estetska kirurgija: Victoria Beckham smanjila grudi

Navodno je prijateljicama povjerila da je stalno isticanje grudi u prvi plan prilično vulgarno, te ih je odlučila smanjiti. Dakako, estetskim putem, kako ih je i povećala

Sve njezine faze (Foto: The Daily Fix)Sve njezine faze (Foto: The Daily Fix)Nekoć je svoje poprsje stalno pokazivala noseći jako dekoltirane haljine i majice, no čini se kako Victoria Beckham više ne želi izgledati poput svih ostalih žena nogometaša koje krase velike (vrlo često umjetne) grudi.

Navodno je prijateljicama povjerila da je stalno isticanje grudi u prvi plan prilično vulgarno te ih je odlučila smanjiti. Dakako, estetskim putem.

Bivša Posh Spice tako se navodno podvrgla operaciji smanjivanja grudi, a sada nosi "dvojkicu" s B košaricama. Zahvat je izveo isti kirurg koji joj je svojedobno u grudi stavio umetke.

Sada je, navode izvori bliski njoj, sretnija no ikad jer nikada nije osjećala da joj ti umeci dobro pristaju. Osim toga, sada izgleda mršavije i mlađe, a to joj je ipak bitnije nego da svi muškarci u društvu stalno gledaju u smjeru njezinog dekoltea. faza u kojoj ju je to zabavljalo sada je iza nje.

Vezane vijesti

Video: Grudi Nicole Scherzinger ošamutile moćnog Conana

Video: Grudi Nicole Scherzinger ošamutile moćnog Conana

Nicole Scherzinger gostovala je u televizijskoj emisiji Conana O' Briena, a u fokusu su bile njezine - grudi. Razgovor je započeo poprilično… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika