18.06.2009. / 12:31

Autor: Andrea Belin

Pravila lijepog ponašanja: znate li što je erotski bonton

Nudimo vam nekoliko situacija za koje smo sigurni da ste ih doživjeli nekoliko puta, no niste znali što u takvim trenutcima učiniti. Vrijeme je da saznate!


I u postelji treba znati granice pristojnostiI u postelji treba znati granice pristojnostiNakon što vas nije zadovoljio u krevetu, partnera je najlakše ostaviti. Međutim, ako vam odgovara na svim drugim poljima, vjerujemo da ga uz malo truda možete pretvoriti i u ljubavnika po svom ukusu. Nudimo vam nekoliko situacija za koje smo sigurni da ste ih doživjeli nekoliko puta, no niste znali što u takvim trenutcima učiniti. Vrijeme je da saznate!

1. Nakon seksa se okrene na drugu stranu i zaspi
Većina muškaraca nakon orgazma i pojačanog lučenja serotonima gubi interes za seks. Nakon toga često su jako umorni i počne im se spavati. Neki se nakon seksa nevjerojatnom brzinom dižu iz kreveta i bez riječi napuštaju spavaću sobu. Više je nego očito da imaju neki problem. Ako se vi tada naljutite, problem se neće nikada riješitit. Stoga, pokušajte s njim razgovarati i saznati zašto se tako ponaša.

2. Prirodno je "obdaren" i smatra da je to dovoljno
Muškarci koji se mogu pohvaliti veličinom, često puta su jako neaktivni u krevetu. Oni jednostavno smatraju da je to više nego dovoljno kako bi zadovoljili svoju partnericu. Većinom su to zgodni muškarci koji imaju višak samopouzdanja. Taj problem također se ne može riješiti nikako drugačije nego razgovorom. Ali, birajte riječi kako ga ne bi povrijedili.

3. Sebičan je
Ako vam muškarac u krevetu ne pridaje dovoljno pažnje te svakih nekoliko sekundi mijenja poze, znači da misli samo na sebe i želi zadovoljiti svoje potrebe. Njemu morate objasniti svoje želje i način kako funkcioniraju vaše genitalije. Nemojte se bojati priznati da se osjećate izolirano, pokažite mu što želite i izaberite pozu u kojoj ćete vi vladati situacijom.

4. Preskače predigru
Na žalost, većina muškaraca preskače predigru i odmah prelaze na stvar. Ženama to nikako ne odgovara. Ako je i vama predigra jako važna, recite mu to. Ako ne zna što treba učiniti, nema ništa loše u tome da vi položite njegovu ruku gdje vam najviše odgovara.

5. U krevetu se ponaša kao zvijer
Takav muškarac je potpuno neiskusan. Još uvijek je, što se tiče seksa, u pubertetskoj fazi. Vi mu pokažite što znači voditi ljubav, objasnite mu da vi niste djevojka kojoj je važan samo seks nego i razmjena ljubavnih osjećaja.

6. Voli samo jednu pozu
Ako je inače vaš partner, zanimljiva i radoznala osoba, možda je u seksu jako nesiguran. Možda se boji eksperimentirati jer smatra da vas neće zadovoljiti. U takvim situacijama potrebno mu je dati podršku. Recite mu, primjerice da je on ljubavnik o kakvom ste sanjali.

7. Želi vas zasjeniti
Svaki put kad vi nešto napravite, on ide korak dalje. Vi odaberete jednu pozu, on kaže da mu to ne odgovara i napravi po svom. Nakon nekog vremena počinje vas zamarati psihički i fizički. Kada mu na lijepi način objasnite u čemu je problem, sigurni smo da će se situacija promijeniti.

8. Izražava se vulgarno
On ne vidi razliku između fizičkog zadovoljstva i ljubavi. Zapravo uopće ne razmišlja o tome što govori, a te rečenice nisu upućene vama. Ovu je naviku teško promijeniti, ali nemojte odustati. Vi mu na grube riječi, odgovarajte nježnostima.

Vezane vijesti

Foto: Sexy editorijal Mandy Graff

Foto: Sexy editorijal Mandy Graff

Luksemburška manekenka Mandy Graff pozirala je u seksi editorijalu za liniju donjeg rublja Baci. Ova studentica govori luksemburški, francuski i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika