19.06.2009. / 10:35

Autor: Anamarija Kronast

Prinova u obitelji: Josip i Vlatka Šimić čekaju još jednu bebu

Par, oko kojeg se nikada nisu vezivale nikakve afere, već ima sina Jakova pa se potajice nadaju kako će ovoga puta dobiti djevojčicu. No, spol im nije najvažniji, a kada ga saznaju počet će razgovarati o potencijalnim imenima za bebu

Josip ŠimićJosip ŠimićBivši nogometaš Josip Šimić i njegova supruga Vlatka ovih su dana prijateljima obznanili sretnu vijest kako će ponovno postati roditelji.

Par, oko kojeg se nikada nisu vezivale nikakve afere, već ima sina Jakova pa se potajice nadaju kako će ovoga puta dobiti djevojčicu. No, spol im nije najvažniji, a kada ga saznaju počet će razgovarati o potencijalnim imenima za bebu. Najvjerojatnije će čekati da se beba rodi, a kada ju vide odlučit će se koje joj ime najbolje pristaje.

Trenutačno su zauzeti pripremama za godišnji odmor na Pagu, a šale se kako Josipov brat Dario već ima troje djece, i to tri sina, pa će uskoro moći razmišljati o pravoj nogometnoj momčadi Šimićevih.

Vezane vijesti

Davor i Anna Lena Bienenfeld: Stiže nam Ema, naša prva bebica

Davor i Anna Lena Bienenfeld: Stiže nam Ema, naša prva bebica

Poduzetnik Davor Bienenfeld i njegova supruga Anna Lenna za tri i pol mjeseca postati će roditelji. "Oduševljeni smo. Sve je u najboljem redu i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika