23.06.2009. / 13:44

Autor: Andrea Belin

12 najvećih muških erogenih zona

Vrijeme je da ih otkrijete i saznate na kojim mjestima ih dodiri najviše uzbuđuju, voljet će vas još više...

Uho je jedna od erogenih zonaUho je jedna od erogenih zonaVećina pripadnica nježnijeg spola smatra kako je jedina muška erogena zona penis, međutim da je to zaista tako, seks bi bio jako dosadan. Dakle, muškarci baš kao i žene imaju puno točaka na tijelu koje potiču seksualno uzbuđenje. Vrijeme je da ih otkrijete i saznate na kojim mjestima ih dodiri najviše uzbuđuju.

1. Uši
Ovo je jedna od ključnih erogenih zona kod muškaraca. Ljubljenje ušiju izaziva pravu erupciju zadovoljstva. Postoji mnogo načina kako ih možete milovati. Na vama je da otkrijete što ga najviše uzbuđuje. Posebno obratite pažnju na područje iza ušiju.

2. Vrat
Nježan dodir na vratnim žilama, osloboditi će ga napetosti. Ako ga lagano ugrizete na tom mjestu, budite sigurni da se neće buniti. Nema ništa loše ako malo jače zagrizete jer ćete mu na taj način pokazati koliko ga uistinu želite. Područje vrata gdje počinje rasti kosa također je jako opasno. Na tom mjestu lagano prođite prstima i po njegovim ćete rakcijama vidjeti koliko ga to uzbuđuje.

3. Glava i kosa
Nema ništa loše u tome da seksualnu igru počnete masažom. Češkanje i maženje na predjelu glave uzbuđuje zbog velike koncentracije živčanih završetaka.

4. Gornja usna
Ovo je najosjetljiviji dio lica. Pokušajte s nježnim poljupcima te grickanjem područja između gornje usne i nosa...

5. Unutrašnjost podlaktice
Ovo će ga možda škakljati, ali istovremeno će ga jako uzbuditi. Jagodicama prstiju lagano mazite ovo područje i sigurni smo da ćete probuditi sva njegova čula.

6. Bradavice
Sjetite se samo koliko vas uzbuđuju dodiri na ovom dijelu tijela. Stoga, primite se posla. Laganim pokretima bradavice kotrljajte dlanovima. Sigurni smo da vam neće ostati dužan.

7. Dlanovi
Dok nježnim i laganim pokretima pratite linije njegovog dlana, cijelo to vrijeme gledajte ga u oči jer će ga vaš zavodnički pogled dodatno uzbuditi. Ovo možete pokušati učiniti u javnosti. Tada je potpuno nemoćan, a ne trebamo vam govoriti što će se dogoditi kada se zajedno vratite u svoja četiri zida...

8. Ljubavna staza
Linija između pupka prema spolnom organu, naziva se ljubavna staza. Ovo je područje za njega jako osjetljivo, stoga morate biti jako nježni jer neki pokreti mogu uzrokovati bol. Stavite dlanove na njegov trbuh i kružite, najprije snažno pa sve sporije. Polako spuštajte dlanove prema spolnom organu.

9. Bedra
Ova je zona prepuna živčanih završetaka, a muškarci vole kad ih zgrabite za bok i ugrizete. Taj nezaboravan osjećaj topline prolazi mu cijelim tijelom. Nemojte se preplašiti ako zavrišti...

10. Koljena
Njima je seksi ako ih samo uhvatite za koljeno. Koljena lagano tapšajte kako biste pobudili živčane završetke, zatim kružite prstima. Područje iza koljena također ih jako uzbuđuje. Međutim, većina žena zaboravi na ovaj dio tijela.

11. Stopala
Pronađite pravu točku na stopalu i on će se osjećati kao da doživljava višestruki orgazam. Ako mu snažno masirate tabane cijelom dužinom, imati će osjećaj kao da to isto radite na penisu. Oko gležnja je također koža jako tanka i osjetljiva. Vi samo morate pratiti tetivu od zgloba do lista.

12. Nožni prsti
Sisanje nožnih potiče uzbuđenje kod većine muškaraca. Počnite od najmanjeg prsta, prelazeći lagano na ostale. Nježna masaža područja između prstiju osloboditi će ga stresa koji duže vrijeme skuplja u vratu i na ramenima.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika