01.07.2009. / 16:36

Autor: Andrea Belin

Make up savjeti: Svjež izgled od jutra do večeri

Koristite svjetlije nijanse roze i narančaste boje. Tamnije nijanse nanesite ako vam je lice preplanulo jer u suprotnom ćete izgledati još umornije

Ljeti ne valja pretjerivati sa šminkomLjeti ne valja pretjerivati sa šminkomOsim što šminkom možete sakriti tragove umora na licu, make up-om prikriti ćete i nedostatke na koži. No, u ljetnim mjesecima nemojte pretjerivati s puderom i ružem jer na visokim temperaturama nećete izgledati privlačno. Nudimo vam nekoliko savjeta kako se našminkati da bi vaš ten izgledao odmorno i nakon nekoliko neprospavanih noći!

Puder boje breskve
Boja breskve osvježiti će vaš ten. To je jedan od najboljih načina prikrivanja tragova umora. Koristite tekući puder koji sadrži visoki postotak vode jer će vašu kožu učiniti blistavom.
Nježno rumenilo
Ako noć prije niste spavali, na lice obavezno nanesite rumenilo. Koristite svjetlije nijanse roze i narančaste boje. Tamnije nijanse nanesite ako vam je lice preplanulo jer u suprotnom ćete izgledati još umornije.
Sjaj u očima
Umor se najbolje primijeti na vašim očima. Kako bi oči izgledale odmorno, razbudite ih veselim bojama. Vaše oči blistati će u nijansama narančastih i crvenkastih tonova bez obzira koje su boje. Kako bi vaše oči zablistale, zasjenite ih na području ispod obrva.
Podočnjaci
Njih se najteže riješiti u ovakvoj situaciji, naročito ako su podočnjaci svakodnevna pojava na vašem licu. Podočnjake i crvenilo oko očiju sakrijte korektorom. Žuta nijansa idealna je za prikrivanje tamnih mrlja ispod očiju.
Usne
Kako bi prekrili umor nemojte koristiti tamne ruževe. Na usne nanesite sjajilo približno iste boje kao što je rumenilo ili sjenilo za oči. Ukoliko ne možete iskombinirati boje, koristite obično bezbojno sjajilo.

Vezane vijesti

Foto: Twiggy Elsa Hosk

Foto: Twiggy Elsa Hosk

Švedski supermodel Elsa Hosk samo je jedna od manekenki uključenih u kampanju za ovogodišnju kolekciju kupaćih kostima Calzedonia. Vrlo je zaposlena,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika