04.07.2009. / 09:30

Autor: Andrea Belin

Test: Izbor hrane otkriva količinu strasti u postelji

Ako tražite udavaču, potražite djevojku koja voli jabuke. Sa ženom koja jede kruške možete apsolutno sve. Zavodnici su ljubitelji celera, a šparoge konzumiraju emotivci

Dobar ljubavnik voli bananeDobar ljubavnik voli bananeVeć neko vrijeme živite s dečkom, ali još uvijek niste uspjeli otkriti sve njegove mane. Vrijeme je da napokon saznate ima li vaša veza budućnosti. Vjerovali ili, samo morate zaviriti u njegov tanjur jer izbor hrane puno govori o osobi. Niste ni svjesni što ćete sve saznati, međutim otkriti ćete i neke svoje navike koje do sada niste primjećivali...

Što voće govori o osobi?

Banane nam daju puno energije, a savršene su za eksperimentiranje. Osim toga otkrivaju karakter osobe. Ako su muškarcu omiljeno voće, on je emocionalan, strpljiv i strastven. Breskve također otkrivaju strastvenog muškarca. Šljive konzumiraju razigrani pripadnici jačeg spola dok su jabuke omiljene onima koji su suzdržani i oprezni u ljubavi.

Žene kojima su banane omiljene voće, u ljubavi daju sve od sebe. Ako tražite udavaču, potražite djevojku koja voli jabuke. Sa ženom koja jede kruške možete apsolutno sve. Takve djevojke ispunjavaju sve želje. Totalna suprotnost su im djevojke koje uživaju okusu jagode. One vole koketirati i privlače pažnju gdje god se pojavile. Nepromišljenim ženama trešnje su najomiljenije.

Što povrće govori o osobi?

Muškarac koji voli jesti grašak zna što želi u životu te na koji način doći do cilja. Strastveni ljubavnici uživaju u okusu mrkve, a slične osobine imaju i oni kojima su jela od krumpira najomiljenija. Svestrani, pouzdani i staložen partneri ne mogu odoljeti okusu zelene salate. Zavodnici su ljubitelji celera, a šparoge konzumiraju emotivci. Oni najbolje znaju kako usrećiti svoju partnericu.

Pripadnici jačeg spola kojima je špinat često na tanjuru, promišljeni su u ljubavi. Kod žena je malo drugačija situacija, primjerice djevojkama koje vole krastavce, na poslu cvijetaju ruže, dok u ljubavi nemaju sreće. Idealna žena za udaju je ona koja voli jesti krumpir.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika