09.07.2009. / 12:49

Autor: Tamara Janušić

Što muškarci apsolutno moraju znati o bojama

Znamo da se s crnom ne može pogriješiti, no pokušajte barem ljeti odjenuti nešto u boji. Sigurno ćete biti primjećeni, a obećajemo da će i komentari biti samo pozitivni


Za ovu sezonu boje su posebno inZa ovu sezonu boje su posebno inUžasno je dosadno na ulici vidjeti muškarce samo u ne-bojama. Siva, crna i bijela boja su im najdraže. S druge strane, mi se hvatamo za glavu svaki put kada dođu doma s još jednom crnom majicom, jer smo mu baš jučer kupile novu košulju. U dvije boje.
Ipak, uvijek postoje iznimke pa tako i u ovom pravilu. Ima i nekih muškaraca koji vole nositi boje, zato za njih imamo par savjeta.

1. Definitivno nosite boje ljeti

Ljeto je najveselije doba godine. Svijetle i zagasite boje su jako poželjne. Ne samo da svijet zbog toga veselije izgleda, već boje naglašavaju preplanulu boju kože. Zato izaberite jednu boju koju ćete nositi cijelo ljeto.

2. Nikada ne nosite bež

Bež je najlošiji izbor boje koji možete nositi u blizini lica. Rijetko kome dobro pristaje. Ne razumijemo zašto je svi dizajneri forsiraju. Nemojte popustiti pod pritiskom.

3. Pariško plava je uvijek dobar izbor

Pariško plava boja, je boja koja dobro pristaje svim tipovima kože. Savršena je kao izbor za večernju košulju, osobito kada prilika nalaže da se uredite.

4. Pazite na čarape

Šarene čarape nisu ništa loše, no čarape s likovima iz crtića, poderane, presvijetle i prešarene - izbjegavajte. Nemate više 12 godina, ne trebate biti predmet ismijavanja.

5. Neka vam boja pristaje uz lice

Pronađite boju koja vam ističe boju očiju i kože. Ne samo da ćete ljepše izgledati, nego nećete nalikovati na nekoga tko je upravo izašao iz bolnice.

6.Izbjegavajte vrišteće uzorke

Uzorci odvlače pažnju i na muškarcu nikada ne izgledaju dobro. Ako su nekada bili in, to je bilo u 80-im godinama i zahvalni smo što je to vrijeme prošlo. Ok, priznajemo da trenutačno obožavamo neke stvari iz osamdesetih, ali vrišteći uzorci ni onda nisu bili estetski najprivlačniji.

7.Osvrnite se oko sebe

Ako se nikako ne možete odlučiti kako uklopiti boje u svoju garderobu, osvrnite se oko sebe. Pogledajte neke reklame i izloge. Ralph Lauren stvarno uvijek koristi boju u svojim kolekcijama, ali ih dobro i stilizira s klasičnijim stvarima. Ako putujete, gledajte kako lokalni ljudi nose boje - za inspiraciju je najbolja Italija gdje ćete teško vidjeti muškarce koji nose samo tamne boje.

Vezane vijesti

Foto: Twiggy Elsa Hosk

Foto: Twiggy Elsa Hosk

Švedski supermodel Elsa Hosk samo je jedna od manekenki uključenih u kampanju za ovogodišnju kolekciju kupaćih kostima Calzedonia. Vrlo je zaposlena,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika