13.07.2009. / 10:56

Autor: Anamarija Kronast

Rajko Dujmić se pomirio sa suprugom

Naime, skladatelj je ponovno pun optimizma i sve mu izgleda puno ljepše nego prije, a problemi su sada za njega stvar prošlosti

Skladatelj ponovno ne skida osmijeh s licaSkladatelj ponovno ne skida osmijeh s licaNakon višemjesečnih problema, čini se da su loši dani iza Rajka Dujmića, te da je talentirani skladatelj odlučio okrenuti novu stranicu u životu.

Naime, ponovno je pun optimizma i sve mu izgleda puno ljepše nego prije. Možda je razlog tomu što se, ako je vjerovati kuloarima, pomirio sa suprugom Snježanom koja ga je nedavno napustila nakon 19 godina braka.

Naime, razlog njihovog prekida nije bila ljubomora ili neka treća osoba, kako se svojedobno spekuliralo, nego se par naprosto trebao razdvojiti da bi vidjeli u kojem smjeru će ići dalje.

"Živimo pod istim nebom, i kad nismo pod istim krovom, i dalje živimo pod istim nebom..."., kazao je Dujmić za jedan dnevni list, te dodao, " Možda sam baš jučer opet zaprosio Snježanu i sad planiramo drugo, neslužbeno vjenčanje"

Vezane vijesti

Kći ministra Darka Milinovića ipak neće nastupati na Dori

Kći ministra Darka Milinovića ipak neće nastupati na Dori

Iako se izbor pjesme, koja će Hrvatsku predstavljati na Eurosongu 2010. godine u Oslu, održava za nešto više od dva mjeseca, poznati su gotovo svi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika