14.07.2009. / 12:42

Autor: Anamarija Kronast

Maura Tierney, zvijezda Hitne službe, ima rak dojke

Bolest je, kako se zasad čini, otkrivena još u ranoj fazi, ali će se glumica svejedno morati podvrći operaciji kako bi joj uklonili tumor

Maura TierneyMaura TierneyMaura Tierney, bivša zvijezda serije 'Hitna služba' i prijateljica našeg glumca Gorana Višnjića svojim je obožavateljima objavila tužnu i zabrinjavajuću vijest. Naime, glumica boluje od raka dojke.

Bolest je, kako se zasad čini, otkrivena još u ranoj fazi, ali će se Maura svejedno morati podvrći operaciji kako bi joj uklonili tumor.

- Zasad samo znam da neću znati točnu dijagnozu niti način na koji ću biti liječena sve dok ne obave operaciju. Vrlo sam optimistična jer mislim da imam šanse za izlječenje. Želim zahvaliti svima koji su mi pružili potporu. Radujem se skorom povratku glumi, a znam da će to biti brzo - rekla je Tierney koja, za razliku od mnogih svojih kolegica, nije odlučila kriti bolest.

Nažalost, dijagnoza koju su liječnici utvrdili, za još je neko vrijeme odgodila snimanje serije 'Parenthood', koja se u rujnu trebala početi prikazivati.

Vezane vijesti

Istraživanje: Ultrazvuk pomaže ranijem otkrivanju raka dojke

Istraživanje: Ultrazvuk pomaže ranijem otkrivanju raka dojke

Dodavanje ultrazvuka mamografiji svake godine za žene s povećanim rizikom razvoja raka dojke pomaže otkrivanju toga tumora u ranijim fazama bolesti… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika