26.07.2009. / 09:18

Autor: Hina

Švedski petogodišnjak od premijera zatražio zabranu prodaje bombona

"Mislim da nije potrebno da svima zabranim kupnju bombona", odgovorio mu je premijer, pokušavši Williama potaknuti da snagom vlastite volje donese odluku.

Foto: planetperplex.comFoto: planetperplex.comJedan je petogodišnji Šveđanin švedskome premijeru Fredriku Reinfeldtu uputio pismu u kojemu ga moli da zabrani prodaju bombona kako bi mu pomogao u nastojanju da uštedi nešto novaca, prenijeli su u subotu švedski mediji.

"Dobar dan Fredrik! Ime mi je William i imam pet godina. Možeš li donijeti odredbu po kojoj bi se u trgovinama prestali prodavati bomboni? U tom bi slučaju mogao uštedjeti novac i kupiti narukvicu ili magične kockice", napisao je dječačić.

"Mnogi smatraju da je dobro i ukusno povremeno pojesti pokoji bombon, no ako netko ne želi jesti bombone, tada ih odluči ne kupovati. Zbog toga mislim da nije potrebno da svima zabranim kupnju bombona", odgovorio mu je premijer, pokušavši Williama potaknuti da snagom vlastite volje donese odluku.

Vezane vijesti

Prijateljske: Francuzi uvjerljivi, Ukrajinci blijedi

Prijateljske: Francuzi uvjerljivi, Ukrajinci blijedi

Laurent Blanc, izbornik francuske nogometne reprezentacije, može biti vrlo zadovoljan zadnjom provjerom svoje selekcije pred Euro. Francuska je u Le… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika