09.08.2009. / 23:00

Autor: Jelena Badovinac

Nevena Rendeli: Marijan nije moj idealan muškarac!

Voditeljica koja i ovog ljeta vodi emisiju "Boje turizma" trenutno se odmara u obiteljskoj kući u Pirovcu, a krajem kolovoza s dečkom Marijanom Bračuljem odlazi na odmor na Barbados

Foto:Mario StrmotićFoto:Mario StrmotićVoditeljica Nevena Rendeli i ovog je ljeta za odmor odabrala već provjerenu destinaciju, Pirovac. Naime, njezina obitelj tamo već godinama ima vikendicu, a Nevena Rendeli kaže kako joj je od svih mjesta tamo najljepše. U tom malom mjestu pored Šibenika rođena je i njezina mama.

“Baš sam neki dan razmišljala o top pet mjesta na Jadranu pa evo mjesta za koja ja mislim da ih svatko barem jednom mora vidjeti: Kornati, Mljet, Brijuni, Dubrovnik i unutrašnjost Istre. Moj idealni godišnji bi trajao ciijeli život. I to s idealnim muškarcem. A je li moj Marijan idealan? Vjerojatno nije, ali za mene je najbolji koji postoji. Rekla je Nevena te nam na kraju ispričala jednu zanimljivost. Na pitanje gdje se vidi za deset godina, rekla je:

“Prije par godina smo Daniel Delale, Vinko Filipić, još jedan kolega iz novina i ja zakopali kutiju u koju smo na papiriće napisali gdje se vidimo za deset godina. Mogu vam samo reći da će biti jaaaaaako zanimljivo to jednog dana otvoriti ako uopće kutiju nađemo. U svakom slučaju vidim se i dalje na televiziji sa zubnom protezom, dioptrijskim naočalama i malo pogrbljena od godina iskustva u ovom poslu. Jednom je moj dragi kolega lijepo rekao: Televizijski posao nije utrka na 100 metara već maraton!”

Više pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Nevena Rendeli: Volim televiziju, ali kad odrastem, bit ću kućanica

Nevena Rendeli: Volim televiziju, ali kad odrastem, bit ću kućanica

Nepuna 24 sata nakon što je na Drugom programu HRT-a uživo prikazana njena prva urednička emisija "In medias res", Nevena Rendeli već je sjedila na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika