16.08.2009. / 23:00

Autor: Ružica Đukić

Bivša Miss Hrvatske Ivana Ergić: Promjene mi teško padaju

Bivša Miss Hrvatske odmara se u Vodicama, svome rodnom gradu, nakon čega će se u rujnu na neko vrijeme preseliti u Milano te po prvi put progovara o svojoj mršavosti ali i o ljubavnom životu o kojem se puno pisalo

Ivana Ergić; Foto: Mario StrmotićIvana Ergić; Foto: Mario StrmotićDvadesetdvogodišnja Ivana Ergić, manekenka i bivša Miss Hrvatske, i ove godine ljetuje u rodnim Vodicama. Djevojka koja je postala prepoznatljiva po svojoj kratkoj dječačkoj frizurici prvi put nakon devet godina stalnog šišanja pušta kosu.

Prošle je godine u ovo vrijeme njezin tadašnji dečko Marin Cvitan u vodičkom klubu Hacienda uhićen s drogom koju je namjeravao preprodati. Nepoznato je tko je koga i zašto ostavio, ali je u siječnju ove godine završila njihova veza te se Marin Cvitan vratio tada bivšoj supruzi s kojom ima dvoje djece.

Ovog ljeta pak Ivana Ergić osim novog imidža ima i novi stav prema muško-ženskim odnosima. Tvrdi kako je naučila da žena prije svega mora misliti na sebe i da joj nije potreban muškarac da bi bila potpuno sretna.

EXTRA: Kako ste se odlučili na promjenu imidža?

-Već dugo godina sam se redovito šišala svakih dvadesetak dana. Svaki put kad bi mi kosa porasla za centimetar već bi mi smetala. Ove sam zime često nosila kape i šilterice i nekako sam prerasla tu prvu fazu od jednog centimetra a da nisam ni primijetila.

Tada su me prijatelji počeli nagovarati da je malo pustim, a pošto meni tada po prvi put to nije predstavljalo veliku žrtvu, već mali izazov, odlučila sam je ne šišati neko vrijeme. I tako uz samo nužno oblikovanje mogu reći da sada imam najdužu kosu u posljednjih devet godina.

Sad sam u jednoj od gorih faza pri puštanju kose, ali sviđa mi se i trenutna frizura. Svakako je promjena. Nedavno su mi na jednoj reviji prvi put radili frizuru. Do sada sam bila pošteđena tog dijela i mogla sam piti kavu dva sata dok se ostale cure friziraju. Očito je gotovo s tim povlasticama kratke kose. Kad mi već ovako dobro ide, nadam se da ću dočekati i tu “skroz dugu kosu”.

EXTRA: Smetaju li vas komentari vezani za vašu kilažu? Najprije su neki komentirali kako imate pokoji kilogram viška, potom kako vam baš taj pokoji kilogram nedostaje...

- Nimalo mi ne smetaju takvi komentari, zapravo nekad su presmiješni. Zabavlja me zapravo sva ta briga i zainteresiranost za moj način ishrane. Zar nije smiješno kad te pitaju što točno i koliko doručkuješ, ručaš i večeraš?! No ipak, ima jedna stvar koja mi smeta, a to je što svi ti naslovi i fotografije uznemiravaju moje roditelje. To me nekad jako naljuti i rastuži.

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika