20.08.2009. / 09:00

Autor: Andrea Belin

Ups, nitko nije savršen: 5 najčešćih ženskih laži

Svaka neistina se vremenom otkrije, a ukoliko ste nestrpljivi sve želite saznati baš odmah, pročitajte na koji način ćete najlakše utvrditi govori li vam partnerica istinu ili ju je ipak zaobišla

Ni žene ne govore uvijek istinuNi žene ne govore uvijek istinuAko ste do sada živjeli u uvjerenju da jedino pripadnici jačeg spola imaju naviku zaobići istinu pred svojim partnericama, vrijeme je da saznete da i žene nisu izuzetak. Međutim, razlika je u tome što pripadnice ljepšeg spola ne lažu kako bi zaštitile sebe već to čine dobronamjerno da bi izbjegle nepotrebnu svađu. Saznajte koje su to laži kojima su žene sklone!

"Nisam ljuta"
Kada žena kaže da nije ljuta na svoju bolju polovicu, budite sigurni da laže. To je jedna od najčešćih laži koje možete čuti iz njezinih usta. Ako primjerice muškarac zaboravi neki važan datum ili dogovor, njegova partnerica neće pokazivati bijes, ali budite sigurni da je duboko u sebi jako povrijeđena. Ona će se praviti kao da se ništa nije dogodilo, međutim to nikada neće zaboraviti.

"Ne smeta mi ako si se napio s prijateljima"
Naravno da žene nisu zlobnice koje prigovaraju za svaku sitnicu, ali svakodnevno druženje partnera s prijateljima ne preferiraju. Ako se takvo druženje nastavi u nekom striptiz baru ili sličnom mjestu, muškarac bi dobro trebao razmisliti hoće li svojoj partnerici otkriti pravu istinu. No, ako je muškarac dovoljno hrabar i prizna o kakvom je izlasku bila riječ, suprotna strana neće pokazivati ljubomoru i bijes, ali prava istina je ipak nešto drugačija.

"Nisam spremna za vezu"
Ovakvim lažima koriste se pripadnici oba spola. Kada im se druga strana ne sviđa ili ju žele iskoristiti da bi se zadovoljili seksualno, i mušakarac i žena će reći da nisu spremni za vezu. Ovakve laži uglavnom se koriste kada se želimo izvući iz neugodne situacije. Puno je lakše zaobići istinu nego povrijediti osobu i reći da nismo zainteresirani.

"Ne smeta mi što ću večeras ja platiti račun"
Premda će se ponuditi da će ona platiti račun, većina pripadnica ljepšeg spola duboko u sebi priželjkuje da to učini muškarac, posebice ako je on inzistirao izlazak. Ukoliko djevojka uistinu izistira na plaćanju, dozvolite joj, ali možda je bolja varijata da se ponudite još jedanput. U protivnom bi ovaj izlazak ili veza mogli brzo završiti.

"Uistinu sam uživala"
Kada je riječ o seksu je li zaista uživala, možete primijetiti po njezinom izrazu lica. Ako se nakon seksa odmaknula na drugu stranu kreveta, niste ju zadovoljili, no ako je nastavila s izmjenjivanjem nježnosti, prošli ste test. Dakle, želite li znati pravu istinu, nemojte se fokusirati na riječi hvale već nakon seksa promatrajte njezin izraz lica.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika