20.08.2009. / 16:36

Autor: Andrea Belin

Tehnike zavođenja kojima ni jedan muškarac ne može odoljeti

Kada odlučite koketirati morate biti zanimljivi i zabavni. Zločeste teme uvijek dobro prolaze kod muškaraca. Dok pričate s njim, zavodnički ga gledajte u oči, a koji put ga slobodno i dotaknite...

Šapnite mu nježno...Šapnite mu nježno...Zavođenje je jedna od tri faze koje dovode do zaljubljenosti. Međutim, većini ljudi ona najteže pada jer zaista su rijetki oni koji znaju koketirati, a da pritom doslovno uživaju. Ukoliko ni vi niste osoba koja s lakoćom privlači pažnju pripadnika suprotnog spola, nudimo vam nekoliko savjeta kako bi još večeras mogli krenuti u akciju!

1. Samopouzdanje
Najprije morate pobijediti sram. Vi ste najdivnije stvorenje na ovom svijetu i svi muškarci vas žele upoznati. Ako ćete razmišljati drugačije, teško da će vam se netko približiti. Cijelo vrijeme se smješite i šaljite pozitivne vibracije.
2. Cilj
Nakon što skupite dovoljno hrabrosti, sami sebi odredite cilj. Na sreću, imate samo dvije opcije. Ili tražite muškarca za seksualnu avanturu ili biste se ipak radije upustili u ljubavnu vezu. Na vama je da odlučite, a prema tome sami odredite kako ćete mu dati do znanja što od njega želite.
3. Govor tijela
Kada odlučite koketirati morate biti zanimljivi i zabavni. Zločeste teme uvijek dobro prolaze kod muškaraca. Dok pričate s njim, zavodnički ga gledajte u oči, a koji put ga slobodno i dotaknite. Ukoliko ste tip žene koja ne preferira seks za jednu noć, sami procijenite u kojem trenutku bi "zločesti" razgovori trebali prestati.
4. Razgovor
Da, najteže je započeti razgovor s čovjekom kojeg vidite prvi put u životu. Pitajte ga za posao, obitelj ili obrazovanje. Filmovi i glazba su uobičajene teme o kojima možete razgovarati i razmjenjivati mišljenja. Tu već možete vidjeti ima li smisla nastavljati druženje. Ako se ne osjećate ugodno, krenite dalje u potragu.
5. Akcija
Ako ste zajedno prebrodili sve gore navedene faze, možda je vrijeme da se totalno opustite i pređete na konkretne stvari. Niste li spremni za akciju, vrijeme je da dogovorite ponovni susret. Ne brinite, muškarci vole djevojke koje su direktne i odlučne.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika