23.08.2009. / 12:45

Autor: Martina Čizmić

Ruski biznismen "mukte" dobio crnogorski otok za partijanje

Iako je sam otok već dulje vremena zapušten, teško da je ovo bio crnogorski način da ga se očisti od različitih otpadaka koji su se godinama skupljali na njemu

Otok Lastavica sa tvrđavom MamulaOtok Lastavica sa tvrđavom MamulaDa svatko ima svoju cijenu, poznato je od davnina. Kao i da novac može kupiti sve. No, kriza u Crnoj Gori očito dopušta i iznajmljivanje javnih prostora bez eura naknade.

Naime, kako pišu crnogorski mediji, ruski biznismen Ildar Temirbulatov organizirao je privatnu zabavu na otoku Lastavica ispred Herceg Novog i u potpunosti ga učinio nedostupnim ostalom puku.

Na otoku je poznata tvrđava Mamula koja privlači stotine godistiju svaki dan i jedna je od turističkih atrakcija Herceg Novog. No, Temirbulatov je otok zakupio na dva dana i to pod nevjerojatnim uvjetim. Za unajmljivanje otoka nije morao platiti ni eura, već je samo trebao zabavu prijaviti policiji i nakon nje očistiti smeće za sobom. Naravno, tijekom njegove zabave na otok nije mogao kročiti niti jedan turist.

Iako je sam otok već dulje vremena zapušten, teško da je ovo bio crnogorski način da ga se očisti od različitih otpadaka koji su se godinama skupljali na njemu.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika