31.08.2009. / 11:35

Autor: Andrea Belin

Totalno trendi: Mršavite uz ukusne bobice grožđa

Stručnjaci tvrde da bi, ukoliko želimo smršavjeti, svaki dan trebali pojesti barem pola kile grožđa jer ova namirnica potiče rad crijeva, čisti organizam od štetnih tvari i sagorijeva masti

Zdravo i ukusnoZdravo i ukusnoAko se masnih naslaga želite riješiti u kratkom vremenskom razdoblju, dnevno ne smijete unositi u organizam više od 1200 kalorija. Međutim, neovisno o tome, svaki dan bi trebali unijeti barem pola kile grožđa jer ova namirnica potiče rad crijeva, čisti organizam od štetnih tvari i sagorijeva masti. Nudimo vam trodnevni način prehrane i garanatiramo vrhunske rezultate!

Prvi dan
Doručak
Četiri šnite kruha namažite sirom i uz to pojedite 200 grama grožđa. Na sir možete staviti malo cimeta jer ovaj začin također razgrađuje masti.
Ručak
250 grama pilećeg filea nasjeckajte na kockice i ispecite. Kada meso izvadite u istom ulju prepecite malo celera. Nakon toga sve zajedno stavite na tanjur i prelijte smjesom od mješavinom sira, jogurta i mlijeka.
Kasnije pojedite 150 g grožđa.
Večera
Pokušajte ne jesti ništa, međutim ako ne možete izdržati napravite 2 dcl šejka od mlijeka i voća po vlastitom izboru.

Drugi dan
Doručak
Pojedite kupljeni voćni jogurt ili ga napravite sami. Primjerice, očistite grožđe i pomješajte s kornfleksom. Dodajte dvije žličice meda i sve prelijte jogurtom.
Ručak
Na tanjur stavite isjeckanu zelenu salatu, prepolovljeno grožđe, prepečene orahe i posipajte ribanim parmezanom. Salatu prelijte smjesom od octa, žličice vode, malo bibera, senfa i ulja.
Večera
Na šnitu kruha stavite 20 g gorgonzole i malo vlasca. Kasnije pojedite 50 g grožđa.

Treći dan
Doručak
Zobene pahuljice prelijte jogurtom, medom i dodajte prepolovljeno grožđe.
Ručak
Usitnjeni luk prodinstajte na ulju, dodajte mu špinat i cimet. Nakon nekoliko minuta dodajte 100 ml bistre juhe po vlastitom izboru i kuhajte dvadeset minuta. Na kraju dodajte grašak, sol i biber. Poslije ručka pojedite 50 g grožđa.
Večera
Izmutite 100 ml kefira, 50 ml soka od grožđa i dvije žličice pšeničnih klica.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika