01.09.2009. / 09:00

Autor: Andrea Belin

6 "ženskih stvari" koje muškarci ne razumiju

Nikada neće shvatiti zašto je ženama važno romantično vjenčanje, zbog čega se boje pauka, no ne boli ih depilacija, te zašto raspravu ne mogu okončati za manje od pola sata...

Žene su u stanju satima raspravljati o nečemuŽene su u stanju satima raspravljati o nečemuPMS je za njih nepoznati pojam, a nikada neće shvatiti kako djevojke podnose bol prilikom depilacije. O broju cipela u vašem ormaru da niti ne govorimo...Puno je stvari koje pripadnici jačeg spola ne razumiju. Mi ćemo vam otkiri samo nekoliko "sitnica" koje muškarci ne mogu i neće nikada shvatiti ma koliko god se njihova bolja polovica trudila objasniti!

1. Dugotrajne rasprave
Muškarcima nikada neće biti jasno zašto se jedna najobičnija rasprava ne može riješiti u nekoliko rečenica. Uistinu je to nemoguća misija jer pripadnice nježnijeg spola uvijek žele razgovarati o svemu onome što se dogodilo prije nastajanja problema, a muškarce takvi dugotrajni razgovori umaraju i iritiraju.

2. PMS
Ova tri slova, odnosno faza predmenstrualnog sindroma nikada im neće biti jasna. Tek kada žena dobije menstruaciju shvate zašto su se predhodnih nekoliko dana svađali iako ni tada ne vjeruju u potpunost da su za verbalne sukobe krivi hormoni.

3. Udaja
Nakon nekoliko godina veze djevojke počnu razmišljati o najromantičnijem trenutku. Naravno, riječ je o vjenačnju dok pripadnici jačeg spola o tome ne žele čuti ni riječ dok im se ne oženi većina prijatelja.

4. Broj cipela
Muškarci nikako ne mogu razumjeti desetak pari obuće u ormaru za cipele, a joša manje shvaćaju redovite odlaske u shopping s najboljim prijateljicama.

5. Depilacija
Da se žene boje običnog pauka, a bol prilikom depilacije podnose s lakoćom, muškarcima je jedna velika misterija. Možda zato jer ne mogu zamisliti takav proces uklanjanja dlačica na vlastitoj koži. Unatoč tome zgrađaju se kada na ulici sretnu ženu neobrijanih nogu.

6. Okolišanje
Pripadnici jačeg spola vole direktne i otresite djevojke koje će im sve reći u lice. Od djevojka koje vole okolišati, muškarci bježe glavom bez obzira.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika