07.09.2009. / 16:13

Autor: Daria Grudić

Must have: 7 najvažnijih modnih trendova za ovu jesen

Dobra je vijest da dosta toga što ste kupili prošle sezone možete nositi i ove. Loša je vijest da su se u modu vratile neke jako neudobne stvari. No, vi birajte!

Trendovi za ovu jesenTrendovi za ovu jesenSve više časopisa nudi dodatne stranice s mnoštvom fotografija i preporuka novih trendova, 'must have' komada odjeće ili modnih dodataka. Nakon sat vremena detaljnog hipnotiziranoga proučavanja tih stranica, u glavi vam se lako može stvoriti kaos i vaša osjetila, za ono što se vama sviđa, mogu otupjeti.

Nemojte dopustiti da vam se to dogodi i stvorite filter za more savjeta i vrlo često smiješnih trendova. Nabitnije je da ostanete pri svome i držite se onoga što se vama sviđa i što vam dobro pristaje, s tim da svome ukusu i stilu dodate one savjete i trendove koje želite. Možda će vam neki od ovih savjeta pritom pomoći.

1 Pismo torba. Istina, torbe su postale velike poput putnih. To je pomalo smiješno. No, male torbice nisu rješenje jer u njih ne stane ništa osim sjajila pa će vam trebati dodatno mjesto za stvari. Dvije torbe ili stavljanje stvari po džepovima još je gore. Sačuvajte pismo torbu za večer ili kupite XXL varijantu.

2 Volumen u kosi. U jednu ruku, provest ćete pola dana štrcajući lak na kosu. U drugu ruku, što vam je veća glava, to vam tijelo izgleda mršavije. Vi odlučite.

3 Životinjski uzorak. S njime nije lako. Na pravoj osobi (plavuši) daje odličnu glamuroznu dozu trasha. Na krivoj (crnkama i brinetama) već prelazi u pomalo jeftini trash. Da li se isplati zbog uzorka leoparda posvjetljivati kosu ili izgledati jeftino? Bilo kako bilo, izbjegavajte takav print na nogama.

4 Jako uske hlače od materijala koji nalikuju koži. Uske cjevaste hlače izazov su i za vitke žene, a probajte ih nositi još uže. I to od PVC-a. Ako ih i uspijete navući, probajte u njima sjesti. Pozitivna stvar je što se ove sezone nose ispod haljine ili suknje. I možda sa gumenim čizmama.

5 Naramenice. Kombinirane s military lookom, mogu izgledati "michaeljacksonasto". Prije dva mjeseca to bi bilo katastrofalno, a sada je navodno totalno cool. Predivno.

6 Čupavi kaputi. Ako se ogrnete ovakvim kaputom, možete izgledati prilično smiješno ili prilično prekrasno zbog toga što uspješno čine vaše noge tanjima. No, bed je u tome što ujedno čine tijelo debljim. Oni mogu izgledati pomalo rokerski, šik i profinjeno, ali ne ako ih nosite na bijeli jeans i/ili na niske cipele.

7 Kombinezon. Nikako da padne u zaborav. Nitko ne zna zašto.
Sako jako ravnih linija
Čvrst i agresivan, s opakim ramenima, pružit će vam potporu u ovom okrutnom svijetu. Uživajte.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika