09.09.2009. / 11:19

Autor: Andrea Belin

Nina Morić: Fabrizio ne plaća alimentaciju za našeg sina

Nakon što je u studio ušetala bosa, starleta je djelovala smireno i zadovoljno, međutim nakon puštanja priloga o njezinom bivšem suprugu i njegovoj djevojci Belen Rodriguez, Nina se rasplakala

Nina Morić ljuta je na bivšeg suprugaNina Morić ljuta je na bivšeg suprugaNina Morić, hrvatska manekenka koja karijeru gradi u Italiji gostovala je emisiji "MattinoCinque" na talijanskoj televiziji. Glavna tema razgovora bio je njezin život nakon razvoda s Fabriziom Coronom, a govorila je Nina i o pripremama za reality show "La Tribu - Missione India".

Nakon što je u studio ušetala bosa, starleta je djelovala smireno i zadovoljno, međutim nakon puštanja priloga o njezinom bivšem suprugu i njegovoj djevojci Belen Rodriguez, Nina se rasplakala.

Iako Fabrizio ne plaća alimentaciju za njihovog sina, Nina je priznala da je s bivšim suprugom ostala u dobrim odnosima. Dodala je kako je Fabrizio na taj način samo pokazao koliko je hladan i bezobrazan.

Dok Nina bude sudjelovala u "La Tribu - Missione India", sina će čuvati njezina mama koja joj je trenutačno, kako ona tvrdi, najveća potpora u životu.

Premda nije voljela javno govoriti o svom podrijetlu, Nina je kazala da se osjeća jačom nego ikada "jer je ona ipak Hrvatica", a u skoroj budućnosti planira u Hrvatskoj kupiti nekretninu.

Vezane vijesti

Bivši muž Nine Morić tvrdi: Mafija posjeduje kompromitirajuće Berlusconijeve...

Bivši muž Nine Morić tvrdi: Mafija posjeduje kompromitirajuće Berlusconijeve fotografije

Bivši muž Nine Morić, Fabrizio Corona, tvrdi da talijanska mafija Camorra iz Napulja posjeduje kompromitirajuće Berlusconijeve fotografije. Corona je… Više

Komentari

registracija
18/6/08

bas, 09.09.09. 12:03

kakva grdobina :)


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika