17.09.2009. / 12:21

Autor: Anamarija Kronast

Fashion ispovijed Tamare Ecclestone: Imam stotinjak dizajnerskih cipela

Nasljednica jednog od najbogatijih ljudi na svijetu kazala je kako najviše voli vintage komade s potpisom Chanela ili Louis Vuittona, no rado kupuje i u Zari ili Topshopu

Tamara Ecclestone (Foto: Daily Mail)Tamara Ecclestone (Foto: Daily Mail)Tamara Ecclestone, 25- godišnja kći šefa Formule 1 Berineja i Riječanke Slavice Radić otkrila je ovih dana britanskim novinarima koliko zapravo uživa u modi.

" Znam da sam jako sretna djevojka jer mi je odjeća jako važna u životu, a mogu si priuštiti puno toga. Osobito volim vintage komade s potpisom Chanela i Louis Vuitton koje je moja majka kupila još dok je radila kao model. Jako pazim na odjeću i sve što imam držim u specijalno dizajniranom ormaru, odnosno garderobi.", kazala je Tamara.

Ormar, koji je zapravo cijela soba, ima posebnu rasvjetu i ogledala sa svih strana. Upravo je garderoba njezino najomiljenije mjesto u stanu.

U garderobi ima i poseban pročišćivač koji parom osvježava svaku haljinu koju namjerava odjenuti.
Sve cipele Tamara drži u originalnim kutijama, a na njima su polaroid fotografije cipela koje se nalaze unutra. Isto je i s torbicama koje stoje u pripadajućim svilenim ili platnenim vrećicama.

Tamara rado kupuje odjeću s revija, a i dizajneri joj često šalju komade za koje misle da bi joj se mogli svidjeti. Ako je u gužvi, kaže, odjeću naručuje i online.

Voli strukirane haljine, a ove sezone joj je najdraža bandage haljina Hervea Legera (tu haljinu je Tanja Dragović odjenula na vjenčanje Bobe Vidića).

Inače su joj omiljeni dizajneri Alexander Wang i Matthew Williamson, a kupuje cipele s potpisom Christian Louboutin i Jimmy Choo.

Kupuje u dizajnerskim dućanima, ali voli i Zaru, te Topshop.

Popis omiljene odjeće:

Haljine: Ima ih stotinjak, od minica do večernjih haljina s potpisom Roberta Cavallija
Veste/puloveri: Ima ih šezdesetak, od trendi iz Topshopa do finih kašmirskih pulovera
Traperice: Desetak pari, sve dizajnerske
Cipele: Ima stotinu pari, uglavnom sve s potpisom CL ili JC
Majice: Ima tridesetak komada, uglavnom iz Zare ili Topshopa
Jakne: Ima dvadesetak, neke s potpisom Matthew Williamson, ali i iz Zare
Torbice: Ima ih tridesetak, najdraže su joj Chanel i Louis Vuitton

Vezane vijesti

Postoji li globalni ideal ljepote?

Postoji li globalni ideal ljepote?

"Stvarno mi je dosta ove tiranije u modi. Zbog toga sad živim u Berlinu. Berlin je puno slobodniji", tvrdi španjolsko-kolumbijski modni dizajner… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika