21.09.2009. / 08:00

Autor: Anđelka Subašić

Astroterapija: Napredak u poslu

Rođena sam u Nišu,9:55h,24.10.1977,zanima me što mi možete reći za posao,da li će se nešto promjeniti a počela sam se baviti i mrežnim marketingom i kakve su tu prognoze?

U regularnom poslu koji radite ne možete brzo očekivati promjene koje bi vas veselile. Nekako je taj posao u stagnaciji. Jedino bi se moglo desiti da vas premjeste prostorno (promjena lokacije ili ureda). Mrežni marketing vas vrlo zanima i imate talenta za taj posao. Uvjerljivi ste, druženje vam odgovara, pomalo ste avanturistički tip tj volite novitete. Zahvalni ste u probijanju tržišta sa nečim novim. Dosta ljudi poznajete i volite širiti poznanstva. Ukratko: novi posao možete u slijedećih godinu dana razviti do mjere da vam postane prioritetan. Znači da se tu hijerarhijski možete razviti. Uvijek morate paziti da vam se novac na vrijeme isplaćuje i da osobno ne ulažete novac. Za godinu dana ćete možda potpuno prijeći kao profesionalac raditi i napustiti postojeći posao jer nećete moći na dva kolosjeka.

Vezane vijesti

Astroterapeut: Ljubavni život

Ako budete pažljivi i ustrajni prema osobi koja vam se sviđa za 6 mjeseci točnije u travnju slijedeće godine započeti ćete konkretniju vezu. Nakon… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika