07.10.2009. / 13:52

Autor: Nacionalova redakcija

Policija dopustila ubojici navijača da išeta iz zatvora

Prema prvoj verziji koja je objavljena u medijima, Knezović je pobjegao nakon što je razvalio PVC prozor i skočio s visine od dva metra. Druga pak verzija kazuje da je on zamolio sudskog policajca da ode u zahod, uslijed čega ga je odgurnuo te pobjegao kroz vrata suda. Sumnja se da je Knezović pobjegao u Hrvatsku

Foto: Nacionalova arhivaFoto: Nacionalova arhivaUbojica navijača Vedrana Puljića doslovno je išetao iz zatvorskih prostorija Kantonalnog suda u Širokom Brijegu, jer ga u njegovom 'bijegu' nisu spriječili policajci Ivan Barić i Marinko Barbarić, koji su naknadno suspendirani.

Prema pisanju Dnevnog Avaza, ubojici Oliveru Knezoviću rečeni su policajci dopustili da jede u hodniku zatvora, nakon čega je ovaj po dolasku supruge i odvjetnika izašao iz zatvora.

Za sada nije poznato da li su ovi policajci namjerno pustili Knezovića da pobjegne iz zatvora, ili je on iskoristio trenutak njihove nepažnje. To bi se trebalo doznati nakon završetka pokrenute istrage.

Prema prvoj verziji koja je objavljena u medijima, Knezović je pobjegao nakon što je razvalio PVC prozor i skočio s visine od dva metra.

Druga pak verzija kazuje da je on zamolio sudskog policajca da ode u zahod, uslijed čega ga je odgurnuo te pobjegao kroz vrata suda. Sumnja se da je Knezović pobjegao u Hrvatsku.

Vezane vijesti

ABA liga: Cibona bez rješenja kod Širokoga

ABA liga: Cibona bez rješenja kod Širokoga

Košarkaši Širokoga nastavili su sa odličnim izvedbama na domaćem parketu kada su u pitanju utakmice regionalne ABA lige. U nedjelju, u ogledu 18.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika