19.10.2009. / 13:04

Autor: Anđelka Subašić

Astroprognoza: Raspad velikih tvrtki i razotkrivanje novih pronevjera

Ugledna business astrologinja Anđelka Subašić najavljuje tjedan koji će biti optimističniji nego prošli, no i dalje s puno problema. Najviše će ih biti u ministarstvima prometa i gospodarstva

Anđelka SubašićAnđelka SubašićU gospodarstvu Hrvatske nema promjena na bolje. Još uvijek se lomi i trese kao posljedica loših poslovnih poteza, nedostatka strategije i naravno - korupcije.

Velike tvrtke od državnog interesa u čijim upravama sjede nemoralni i potkupljivi pojedinci postavljeni temeljem političkih veza i lobija, raspadaju se uz vrlo velike financijske štete i otkrivanje pronevjera.

Samim time gubi se povjerenje u politiku i sustav. Ministarstva prometa i gospodarstva imaju najviše problema.

Vlada Hrvatske morati će raditi drastične rezove. U sektoru prometa i brodogradnje, u medijima (u kojima ima svoj interes) i u školstvu moraju se mijenjati odnosi, rukovodioci i programi.
Planovi Vlade morat će se prilagoditi informaciji i zahtjevu koji će doći iz inozemstva, odnosno iz EU.

U svjetskoj i domaćoj diplomaciji prevladava optimizam, ugodni razgovori i dogovori. Posrednici i pregovarači postići će uspjehe.

Svjetsku će scenu obilježiti hapšenje militantnog vođe.
Bit ćemo svjedoci afere i razotkrivanja lanaca kriminala s drogom, lijekovima i cigaretama. Teme koje su već poznate u javnosti, medijima.

Tjedan je vrlo optimističan u odnosu na protekli. Svi bismo se trebali osjećati ugodnije, imati više vremena jedni za druge, razgovarati s više razumijevanja. Vikend je stresniji od radnog tjedna. U petak se značajnije mijenja vrijeme. Moguće su oborinska nevremena.

Vezane vijesti

Tjedna astroprognoza: Prosvjedi će se nastaviti, slijede nova poskupljenja

Tjedna astroprognoza: Prosvjedi će se nastaviti, slijede nova poskupljenja

Nekoliko planeta započinje novi ciklus ekliptike: Merkur, Sunce, Venera i Uran. Vrijeme se mijenja i postaje tipično proljetno-promjenljivo. Nagle… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika