26.10.2009. / 11:42

Autor: Nacionalova redakcija

Putovanja iz snova: Generalturistov Apres ski party

Event se održao uz voditeljstvo popularne Renate Sopek u igluu Generalturista, a predstavljenje su i brojne pogodnosti putovanja uz ovu agenciju

Party je vodila Renata SopekParty je vodila Renata SopekGeneralturist je ove subote organizirao Apres ski party na zagrebačkom Cvjetnom trgu i tako predstavio svoju posebnu ponudu koja sadrži najpovoljnije cijene na tržištu - First minute Skijanje i Blagdanska putovanja (Advent, predbožićni shopping, Božić i Nova godina). Party se održao uz voditeljstvo popularne Renate Sopek u igluu Generalturista.

Predstavljen je i novi katalog Skijanje koji donosi pregled skijališta u Austriji, Italiji, Francuskoj, Sloveniji i Švicarskoj. U raznovrsnoj ponudi zainteresirani mogu pronaći najveći broj škola skijanja, skijaških klubova koji nude niz pogodnosti, otvaranja i zatvaranja skijaških sezona te skijaške paket-aranžmane.

Za ne-skijaše i ljubitelje blagdanskog ugođaja Generalturist je pripremio šaroliki izbor blagdanskih putovanja. Osim tradicionalnih blagdanskih destinacija, u ponudi se mogu naći udaljene egzotične destinacije kao što su Kuba, Oman, Peru... Za one najmlađe Generalturist je pripremio putovanje u Laponiju, u Selo Djeda Božićnjaka.

Da bi putovanja bila što pristupačnija u ovo vrijeme recesije, Generalturist je sa svojim partnerima osigurao mnogobrojne pogodnosti za svoje kupce. Tako za kupnju skijaških aranžmana kupci mogu iskoristiti sljedeće popuste:

1. S Diners Club karticama kupci mogu iskoristiti 5% popusta na kupnju skijaških aranžmana iz kataloga Skijanje 2009./10. na prodajnim mjestima Generalturista i Diners Club Travel-a. Da bi putovanja bila dostupnija, Diners Club je kupcima omogućio plaćanje aranžmana karticama od 2 do 10 rata bez kamata i naknada.

2. Kako bi se što bolje pripremili i opremili za skijanje, Turbo sport je omogućio kupcima Generalturistovih skijaških aranžmana 15% popusta pri kupnji skija, skijaške opreme i North Spirit odjeće. Akcija traje do 15.12.2009.

3. Ukoliko žele bezbrižno uživati u snježnim radostima, u Generalturistovim poslovnicama po povoljnim uvjetima kupci mogu ugovoriti Generali pahuljicu, putno-zdravstveno Generali osiguranje.

4. No, prije svega bilo je važno izvježbati strmoglavi spust i ostale skijaške vještine uz Nintendo Wii, čime Algoritam omogućuje 10% popusta na kupnju videoigara Family Ski Wii i/ili Family Ski & Snowboard Wii. Akcija traje do 30.11. u svim Algoritam bookshopovima.

5. I na kraju, kako bi kupcima putovanje bilo ugodnije, Budget Rent a Car pripremio je 25% popusta na najam vozila.

Tijekom partya zainteresirani prolaznici „spustili su se" niz strmoglavi spust na Ninteno Wii igrici, zatim okušali u kvizu znanja, okrijepili se toplim kuhanim vinom. Najmlađi su se družili s Medom - maskotom popularnih hokejaša kluba Medveščak i Medom Štedom Erste Banke. Vesela atmosfera trajala je do popodnevnih sati.

Vezane vijesti

Što je radno mjesto dalje, opasnije je po zdravlje

Što je radno mjesto dalje, opasnije je po zdravlje

Što je veća udaljenost do radnog mjesta to je zdravlje ugroženije, a posebno u slučajevima kada do radnog mjesta treba putovati više od 16… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika